Takziah - Kartunis Ujang, Qayyum Meninggal Dunia.

Assalammualaikum~!

First,dapat berita yang Zamie Ismail meninggal dunia. Dan tak sangka, rupanya ada seorang lagi saudara kita meninggal, Qayyum a.k.a Dan. Sangat sedih sebab aku betul-betul minat dengan Qayyum ni! Siapa-siapa yang tengok Mat Dispatch versi video mesti kenal punyalah! Start dari situ, aku minat dengan Qayyum ni. That's why macam terasa sedih bila dia dah tak ada and umur muda lagi (42 tahun), tak sangka kan?

T______________T

Arwah dikhabarkan tiba-tiba pengsan sewaktu menaiki apartmentnya dan dibawa ke PPUM dan disahkan meninggal sebab kena stroke 7.45 malam tadi. Arwah akan dikebumikan di kampungnya, Batu Talam Raub.. Al-Fatihah~






Supi Supian :(


Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman. Amin~

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

Related Posts with Thumbnails