(VIDEO) Kebakaran Kolej Jati, UITM Shah Alam

Assalammualaikum~!



Tarikh : 28 September 2011
Masa : 3 ptg (kalau x silap)
Tempat : Kolej Jati, UITM Shah Alam

Info je dah macam nak ajak pergi open house

 -_________-

Terkejut gak tengok ada orang share video kat facebook tadi..Sumber kebakaran sebab puntung rokok.. See? Kan dah cakap merokok tak elok.. Tak macho la weh merokok! Laki merokok macam pengotor je..

Then,bila tengok komen-komen kat you tube ramai pulak yang memaki budak yang shoot video ni. Dah, kalau dia tak rakam, mesti tak ramai yang tahu berita ni. Kat TV3 pon mana ada keluar. Ada pulak cakap budak UITM low mental! Pfft!! Kan ada ramai lagi,mesti dah ada yang call. Siapa tak panik weh kalau jadi betul-betul. Masa tengah panik mesti tak inagt apa dah.. Suka-suka je nak kutuk budak-budak UITM.. Kalau jadi kat diri sendiri, tahu lah macam mana..

And bila baca komen-komen tu ada yang cakap Kolej ni memang tak ada CF. Bayangkan tangga ada sebijik tu je! The only exit..Dan ada cakap-cakap yang ada student patah kaki sebab terjun dari tingkat 6,ada yang burn 70% sebab redah api tu..Harap-harap semua selamat..

So, remember guys, Please dont smoke! Dah lah asap busuk!
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

Mamat Sepah Tinggalkan Adik Rodi Sebab Fida?

Assalammualaikum~!

Rasanya aku memang lost dah berblogging ni.. Seriously tak tahu nak tulis apa dah.

-________-

Maka, ini yang keluar pada entri kali ni :

Tadi, jalan-jalan kat forum Cari, nampak print screen ni..




 Wah.. Hebat betul skill mengayat Mamat y! Jelez2! Boleh ajar saya tak? :D
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

Related Posts with Thumbnails