"Kepada Yang Berpuasa, Fuck Off!"

          klik untuk tumbesaran yg sihat!



Ades!! Bod0h-bod0h hanjeng sungg0h la mereka2 ni. Agaknya sebab ni lah ramai yang bun0h anak waktu kecik.. Kalau tak p0ce pon jangan lah nampak sangat jahil nye! Aku yang p0mpuan ni kalau tengah cuti pon ta gi beli makanan tengah hari..
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

iZzA said... Reply To This Comment

hahaha,.. serius diorg bengong.. ni la org yg jahil...

Azhari said... Reply To This Comment

keyword merupakan kata kunci utama bila kita search dalam engine carian google yahoo atau bing,

secara ringkas,
keyword- apa yang kita taip-akan jadi kata utama bila ia menjadi carian ramai.

jadi saya tak galakkan awak membuat artikel bertajuk mcam tu, sebab akan meningkatkan carian org lain,

cth mcm melayu boleh, melayu bertudung, perempuan melayu, keyword yg bagus dah di salah guna, harap awak paham...

thank..

hazman aka species1980 said... Reply To This Comment

hmmmm.... FACEBOOK skang nie dah jadi tempat untuk cetus kontroversi....

kisahsensasi said... Reply To This Comment

kebebasan bersuara dan meluahkan pendapat yang telah disalahgunakan....

babyblogger said... Reply To This Comment

isu dah lama ang baru taw ka? zaman mahadhir dulu jarang dengar isu2 perkauman ni..akhir2 ni bsing isu ni.. 1malaysia gagal kah?

sabree hussin said... Reply To This Comment

1Malaysia bukan gagal, cuma tak berjaya dengan sepenuhnya.

bebas sangat bersuara, tapi itu budak kurang ilmu, tak tau apa kesan mungkin

Related Posts with Thumbnails