Gambar Nabil Raja Lawak Cium Mulut Qasya Hanya Super Impose??




Berdasarkan penelitian kami, gambar ini adalah palsu kerana telinga si lelaki di dalam gambar ini terlebih capang daripada telinga Nabil. Mesti ada seseorang yang mengambil kesempatan di sebalik gosip hubungan Nabil dan Qasha baru-baru ini untuk menjatuhkan lagi reputasi Nabil. Manusia memang cepat dengki dengan kejayaan orang lain.
Apa pun kepada si pelanduk dua serupa, anda memang hebat sebab kami pun hampir terpedaya. Mungkin anda boleh masuk pertandingan wajah serupa dengan selebriti Malaysia.


 Kat atas tu petikan dari Beautiful Nara.. Tapi, superimpose ke eh camtu? Entah la.. Tapi bak kata bang Nara kalau superimpose terror bebenor kan?? Nak kata pelanduk dua serupa tak kan lah ada pasangan yang pakwenyer muka macam Nabil, si aweknye muka macam Qasya.. Hmm~ So,kat bawah ni ada 2 keping aku bagi, korang judge la sendiri..



  
p/s : Tapi, ada ke yang nak ngaku kalau gambar da terseber macam tu ek? Harap tidak betul lak yek Nabil..

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

9 budak cute cakap:

fiq said... Reply To This Comment

owh tidak! =(

e~car182 said... Reply To This Comment

@fiq: apa yg tidak?? ;p

cEro said... Reply To This Comment

kalo nabil ngaku itu gambar dia, dia laa lelaki yg paling aku respek...
gilo beb, sape brani ngaku kalo gmbar camtu terlepas??

e~car182 said... Reply To This Comment

bt0l3!respek gler la,,tp mcm artis2 b4 ni mana ada yg nak ngaku,,huhu

Skype Crew said... Reply To This Comment

jgn lupe aliff aziz ngaku gmbr dia...hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

@sype : owh,,ye eh?adakah nabil p0n akan begitu?? :D

hobbitfossil said... Reply To This Comment

nabil kau ambil qasha aku ambil isma.

amacam.deal!

sabree hussin said... Reply To This Comment

harap2 benda tu palsu je

Anonymous said... Reply To This Comment

mak ai...bhye siot zmn skrg...leh men 2kr kpale org plak..mcm2 r..kesian aq tngk nabil.ish ish..hrp2 bnde tu plsu k...

Related Posts with Thumbnails