Hubungan Sulit Uncle Seekers Dan Permaisuri Siti Aishah Terbongkar!

 Ok, aku tahu sejak akhir-akhir ni blog ni dah macam blog gosip! Sebenarnya ada entri yang aku dah siap dan tak ada kaitan dengan gosip pon, tapi belum sempat nak publish, ada je cerita gosip.. Tapi, yang ni memang aku sangat tak sangka. Lebih hangat dari Nabil cium Qasha..

You dont believe it?? Believe it!


Mandarin Oriental- Hotel yang dikatakan tempat dating mereka.

Antara petikan dari blog uncle:

"Adalah seperti amalan biasa, setiap kali aisyah berjumpa dengan saya, beliau akan mengucup tangan dan mencium pipi saya walaupun depan dikhalayak ramai dan disaksikan oleh mama."

"Lebih kurang 3 kali Aishah menghubungi dalam masa setengah jam. Semua yang ada dimeja makan menggeleng kepala kerana nasi goring yang aku makan tidak habis kerana melayannya."

"Tetiba saya sampai dikawasan tempat jualan pakaian dalam.Saya tidak berapa pasti dimana saya berada ketika itu kerana fikiran saya asyik mencari pelbagai helah supaya tidak dipeluk. Saya rimas! Rimas! Rimas!"

"Kami terus menuju kehotel dan apabila masuk saja ke pintu hadapan hotel tersebut terserempak pula dengan beberapa kakitangan hotel yang lain dan seperti biasa saya diperkenalkan sebagai suaminya."





 Uncle siap terbitkan kisah "cinta syhh" ni dalam 5 part lagi, part1, part2, part3, part4, part5  dan bakal menyusul part6. Tak tahulah apa tujuan dia.. Cuma kalau korang baca, akan rasa pelik sikit sebab kadang-kadang macam alim la pulak si uncle ni tapi dok layan permaisuri nak peluk, cium, pegang tangan..

 Dan second, macam mana agaknyer belia akan datang nak memimpin negara kalau dah orang atasan macam ni.. Tapi, Permaisuri pon hanyalah insan biasa macam kita yang punya nafsu.. (tapi, kalau boleh cari lah yang betul-betul ikhlas dan betul-betul cinta kita dan tak kan aibkan kita. Yang penting mampu jadi pelindung..)



p/s : Rasanya lebih manis kalau mereka dinikahkan terus..

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

12 budak cute cakap:

yaya said... Reply To This Comment

perghh,
mcm siot jek

Mizi a.k.a SKELERTOR said... Reply To This Comment

siot lah.. post ni ade risiko ni.. tak pasal2 kene charge gan istana.. aku tak sangup.. hahah

e~car182 said... Reply To This Comment

@yaya: taw tape,,kalo baca blog dia,,mak aih!

e~car182 said... Reply To This Comment

@mizi:sape yg kne?uncle ke??;p

aliesha kirana said... Reply To This Comment

ish....uncle tu tak patut sebarkan mende tu..kan hal tu hal peribadi die..mcm mengaibkan permaisuri je.. kalau xske jangan la layan..ish3..

e~car182 said... Reply To This Comment

@alisha:tu lah,,mcm k0n0n2 permaisuri tergila2 kan dia sgt,,

HafizRahman.com said... Reply To This Comment

bodoh kn??

e~car182 said... Reply To This Comment

yup!!meng0ng~

Syukri said... Reply To This Comment

INI SEMUA FITNAH DAN TOHMAHAN YANG AMAT DASYHAT...INI SEMUA TIDAK BENAR SAMA SEKALI..SILA KE BLOG SAYA UNTUK MENGETAHUI CERITA YANG SEBENAR..PERMAISURI SEBENARNYA DALAM KEADAAN SAKIT WAKTU ITU..SAYA TAHU SEGALANYA..JANGAN PERCAYA DENGAN PENDEDAHAN MURAHAN DAN BODOH SEPERTI ITU..Dan tinggallah manusia-manusia yang buruk,yang seenaknya melakukan FITNAH seperti himar(keldai),maka pada zaman mereka inilah kiamat akan datang...

deatH_luVer said... Reply To This Comment

hurm..
kenapekah uncle begitu..
kesian permaisuri...

e~car182 said... Reply To This Comment

@death: nak cari publisiti agknyer

Anonymous said... Reply To This Comment

Saya berpendapat kemungkinan gambar tu masa berubat. Biasalah kalau orang berubat mereka amat berterima kasih pada kita. Ia boleh sampai ke tahap cium tangan, bergambar tanpa segan dan sebagainya untuk mengucapkan terima kasih. Saya pernah menolong seseorang dan orang tersebut tanpa segan silu akan cium tangan saya bila berjumpa kadang tu depan orang ramai sampai saya pun serba salah dan terasa segan. Tapi itulah keikhlasan dan tanda dia berterima kasih pada kita. Tapi perkara seperti ni perlu ditutup dan jangan disensasikan kerana melibatkan vvip. Ingat Allah swt pun tak suka kita membuka keaiban kita apatah lagi keaiban orang lain.Wallahualam.

Mountain climber

Related Posts with Thumbnails