Kisah Sebenar Permaisuri Aisyah

 Setelah aku dapat komen ni dari saudara Syukri, aku terus usha blog dia..

"INI SEMUA FITNAH DAN TOHMAHAN YANG AMAT DASYHAT...INI SEMUA TIDAK BENAR SAMA SEKALI..SILA KE BLOG SAYA UNTUK MENGETAHUI CERITA YANG SEBENAR..PERMAISURI SEBENARNYA DALAM KEADAAN SAKIT WAKTU ITU..SAYA TAHU SEGALANYA..JANGAN PERCAYA DENGAN PENDEDAHAN MURAHAN DAN BODOH SEPERTI ITU..Dan tinggallah manusia-manusia yang buruk,yang seenaknya melakukan FITNAH seperti himar(keldai),maka pada zaman mereka inilah kiamat akan datang..."


 So, antara ayat dia bunyi macam ni..

"gambar gambar permaisuri semasa ini keadaanya tidak normal..beliau menghadapi tekanan perasaan dan gangguan jiwa semenjak kemangkatan almarhum....anda semua tidak tahu bagaimana susah perit sakit pedih bonda kepada permaisuri yang terpaksa ......mengikut beliau kemana sahaja mengikut kerenahnya yang mnghadapi penyakit misteri....saya pernah saksikan dengan mata kepala saya sendiri bersaksikan ALLH SWT dan malaikat kiri dan kanan....saya saksikan sendiri air mata ibunya mengalir menahan derita yang dirahsiakan selama ini....akibat kesan penyakit ini..permaisuri sering kali bertindak luar batasan yang bukan kehendaknya....KALAU BELIAU SIHAT DAN NORMAL..BELIAU TAKKAN BODOH NAK ROSAKKAN IMEJ BELIAU SEBAGAI MANTAN PERMAISURI AGONG....! CUBA FIKIR?"
  Sekarang aku tak cakap yang mana betul dan yang mana salah. Tapi, mengaibkan orang lain walaupon orang yang diaibkan tu salah, memang berdosa besar. Maka, aku berpegang dengan kata-kata ini je lah..
SESUNGGUHNYA ALLAH ITU MAHA MENGETAHUI~

Rasulullah SAW bersabda lagi : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.” 

 Yang selebeihnya mengenai permaisuri Aisyah boleh baca dengan blog syukri..

p/s : tade semangat rasanya nak berblogging,,kecewa! (T_T)
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

7 budak cute cakap:

saya_arief said... Reply To This Comment

masih dalam proses pemahaman mengenai situasi sebenar.

e~car182 said... Reply To This Comment

@arief:take ur time :)
aku p0n da nek demam ni +_+

Adam Idris said... Reply To This Comment

rindu dengan permaisuri aisyah
skrg ni selangor takde permaisuri

idup SELANGOR !!! hehe

http://adam-idris.blogspot.com/

♥CIK SHA♥ said... Reply To This Comment

dari awal dapat tahu kisah ni saya tahu queen aishah telah difitnah..saya yakin baginda sedang menderita 'sakit' yang misteri dan telah dipergunakan oleh makhluk Allah yang jahat itu..mustahil queen aishah akan berbuat begitu untuk mengaibkan dan menjatuhkan maruah baginda sendiri..semoga Allah melindungi queen aishah dan tunjuk kebenaran yang sebenarnya..

cEro said... Reply To This Comment

then, apa niat sebenar uncle seekers tu??
dia pon siap sumpah apa yg dia kata tu benar!
hm, nmpak gaya, sumpah mampah sekarang takleh diterima pakai dah, kan??

Cik Ila said... Reply To This Comment

ape motif pencerita tu sebenarnya? ke die yang nak sgt kt mantan queen tu?hmm...smpai nk aibkan org..
kalau btul or salah skalipun,buat ape nk tayang2..nak burukkan keluarga mantan la tu namanya..

e~car182 said... Reply To This Comment

bt0l la tu k0t,,ta p0n na lariskan diri dia,,kan dah memang cmtu,,huhu

@cer0: ahaks!taw tape :D

Related Posts with Thumbnails