Video Penipuan NASA Part 2

 Entri ni sambungan dari part 1. Kalau tak cukup lagi bukti yang part 1 tu, aku bagi part 2 pulak. Nak yang part 3 pon boleh! Kalau yang sebelum ni pasal gambar, ni pasal bendera dengan kesan tapak kaki pulak.


 Dalm video NASA, bendera tu berlipat. Tapi, bila mythbuster buat jakian, jawapan lain yang dapat. Sepatutnya dalm ruang vacuum, bendera berkibar pada hujung (takde lah sampai berlipat) dan memang bendera akan berkibar lebih banyak dari kat bumi sebab kat bumi ada udara (resistance).


 Second pasal tapak kaki Neil Armstong. 


Betul ke sampai dalam macam tu sekali? Dulu aku pon pelik pasal ni. Permukaan bulan kan bertebu dan takde air so patutnye kesan tapak kaki tu sipi-sipi je. Yang aku ingat masa belajar dulu kesan tapak kali ni jadi macam ni sebab graviti yang rendah. Patut bila graviti rendah lah tak meninggalkan kesan tapak kaki.


 Kan ke patut tapak kaki dia macam dalam video ni je??

 Dan last sekali cuba tengok apa yang tak betul pada gambar ni..


p/s :  Dah ada jawapan p0n pada gambar tu!

p/s/s : Ugh!Entri ni dah 2 minggu siap,tp gosip punya pasal~

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

5 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

konspirasi ni dh lame dah, tp takde sape pon dpt buktikan smpai US ngaku..
haha, US bakal jatuh tersungkur kalo konspirasi ni dpt dibuktikan dgn nyata...
Russia tanak gunakan ni sbg modal ke???

Anonymous said... Reply To This Comment

dey, tak paham ka video-video kat atas tu punya conclusion?

NASA wins, conspiracy theories BUSTED.

Tapak kasut- betul.
Bendera berkibar- betul.

Sebelum condemn, check la dulu video tu cakap apa. apa da.

Anonymous said... Reply To This Comment

am i allowed to take a automobile insurance company to small claims court? The insurance supplier turned down my claim, (I would take the to blame driver to small claims on the other hand I've got no address to serve them or send a demand letter). One other driver was at fault however his particular insurer claims there is actually a difference with our claims so they really need to take the word of their insured vs. my word. It is my opinion they acted in awful trust and did not execute a proper investigation would this be described as a valid claim in small claims court? I wish to take the responsible drivers insurance company (not my own) to small claims to your damages to my car.

Anonymous said... Reply To This Comment

malu gila la kalau tak paham bahasa ingeris lepas tu nak tulis blog letak video youtube bahasa ingeris.
belajar bahasa ingeris dulu la..

cina said... Reply To This Comment

memang la dua tu btul tp mcm mana conspiracy tentang bendera punya shadow...aku rasa sampai sekarang nasa asyik bgi jawapan yg tak logik je...

Related Posts with Thumbnails