Nabil Raja Lawak Cium Mulut Qasya??

 Omaigod omaigod!! Ni cerita HOT! Sila tengok gambar dengan teliti.. Nabil kan kan kan?? Apakah?? Ke mata aku yang silap?? Tapi,dalam ni cakap Nabil menafikan gambar ni adalah dia.


 Wah.. Tak sangka sungguh! Kesian Irma kalau betul lah ni gambar Nabil. Apa punya laki daa.. +_+
Korang rasa ye tak?

p/s: pic credit to hazami :)

p/s/s: adakah ini sebab kekalahan N9?? :P
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

14 budak cute cakap:

neyra shazeyra said... Reply To This Comment

ieyra.com dtg... hehehehehe:)

☺[ai][sUmi]☺Chan said... Reply To This Comment

dah macam kontrobesi ariel peterpan dah ni..

e~car182 said... Reply To This Comment

haha,,taw tape!hbat gak artis msia ni rupanyer..

Bella Enveeus said... Reply To This Comment

tengok tang telinga, obvious je.. wahhh are they topless? patutlah break dengan irma, maybe irma tak nk bagi mcm ni.. bagus bagus irma.. tahniah kerana menjaga maruah anda..

dan kesian pada mereka yang tak pandai jaga maruah.. dapat publisiti murahan.. sekian :D

jackieKOH said... Reply To This Comment

fuh..dah lama x dtg kat sini..

nabil2..knp la ko cam ne??..ahhaa

Entri Terbaru : Aku dan Drama

amer_hoosynie said... Reply To This Comment

OMGucci!!!

DaHLia said... Reply To This Comment

hahaaa...siapa lagi ada tinge japang gitu...

nabil ni memang lupa daratan...huhuh siap xberbaju tu...hidup lah dalam zina...astagfirullahalazim..

MASA said... Reply To This Comment

kena tengok Melodi ahad ni, bimbang gambar tu edit photoshop oleh pihak yang tak bertanggungjawab. MELODI,jalankan tugas anda!

Kie-yu said... Reply To This Comment

siasat! siasat!

e~car182 said... Reply To This Comment

@bella: setuju2! nseb bek irma pndai jaga maruah! :) ni dah mcm kat blik otel je diaorang je,,huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

@jakie : kenapa?? lu pikir la sendiri ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

@sis dahlia : itulah~ sape lgi yang telinga mcm tu..kalo tgk rambut tepi p0n mcm nabil jep,,

e~car182 said... Reply To This Comment

@MASA : na kata fotoshop mcm tidak,,hmmm~

teman said... Reply To This Comment

huhuuhu semua percayakan .. ala dunia skrg ni bukan setakat fotoshop je boleh buat mcm tu .. mcm mcm cara leh buat pic mcm ni .. ni baru gmbar je yg org buat sbb nak dapatkan faedah dari gambar ni .. mcm mana dengan filem lak ? ha semuanya boleh edit agar org tertipu kan..

Related Posts with Thumbnails