Uncle Seekers Dan Permaisuri Aisyah : Dari Blog Ke Buku Pulak??

 Rasanyer inilah penutup kisah mamat seekers dan Permaisuri Aisyah. Uncle ni lah yang dikatakan ular lidah bercabang.. Mula-mula aku baca yang part 2, uncle tulis macam ni-

Aku tak berminat nak menulis buku tentang “cinta syyhh” ini. Cukuplah sekadar coretan didalam blog. Itu pun member dah nasihat macam-macam.

Tapi, bila sampai part 7.. Jadi macam ni pulak! -

Saya memohon maaf kerana terpaksa menghentikan kisah ini kerana saya ingin bukukan tentang “Cinta Syyhh” ini untuk berkongsi pengalaman dengan peminat yang ingin tahu perkara yang sebenar cinta ini.
Saya amat yakin buku “Cinta Syyhh” akan buat pembaca mengucap panjang kerana gambar-gambar & bukti yang dipaparkan cukup ‘buas” 

ops!


 Ades~Sudah-sudah lah tu.. Agaknyer lepas buku hantu99 yang ditulis tak laku kot! Harapnyer jangan lah ada mana penerbitan yang nak publish buku ni +_+

p/s : yang tak boleh blah,siap cakap ayat "buas"lagi!
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

9 budak cute cakap:

akmalhilmi said... Reply To This Comment

kepala hotak dia
publisiti murahan from him

e~car182 said... Reply To This Comment

@akmal:setuju!

Nurhidayah Bahari said... Reply To This Comment

leh x nk mencarut kat uncle seekers nih!

mintak Allah lindungi Aishah....

MiSs TOrA said... Reply To This Comment

siannyer dgn pemaisuri aisyah..sudah3 ler malukan dia =(

NHIDAYAT said... Reply To This Comment

haha i just read bout this last nite dr blog uncle...ketinggalan sket sbb sibuk study..geli abes

Muhamad syukri dzun nurin said... Reply To This Comment

sudah ssudah la tu uncle..mengucap banyak2..istighfar..

anis madu said... Reply To This Comment

ahh, uncle seekers gila glamor!

Nurzy said... Reply To This Comment

ish ish..saje nak jual buku..ish ish

cEro said... Reply To This Comment

hahaha, keje carik hantu tak laku, skang cari publisiti murahan plak...
memalukan bapak dia je..

Related Posts with Thumbnails