Nuffnang Bagi Buffered Earning RM400!

 Dah lama tak hupdate pasal Nuffnang! Sebab blog dah lama tak tulis. Tapi, bila dah start tulis balik, tulis pasal gosip lah pulak! Actually berbulan-bulan aku tak update blog. Tapi, sepanjang tak update, ada je Buffered Earning yang datang (alhamdulillah~!). Thanks Nuffnang! Maybe sebab ada satu keywords ni yang ramai orang cari! Nak tahu apa keywords tu?? Klu:keyword 18sx!hahaha. Sumpah tak tipu! Entri akan datang lah ek aku bagitahu..

 So, nak tengok tak 400 yang aku dapat??


Yeah! Satu Buffered Earning satu ratus! :D Once again, thanks Nuffnang dan kepada yang sudi baca blog tak seberapa ni

p/s : Anda pula bagaimana??
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

8 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

aku tak pernah dpt BE, sekian..

aliesha kirana said... Reply To This Comment

bestnyaaa!!! xpenah dpt ratus2..huhuh~

IKRAM said... Reply To This Comment

macam tipu je.. setahu saya kalau nak dapat beratus2 bones CRT harus bepuluh2. ni beringgit dan bersen2 je.. um.. kalau betul tahniah :) teruskan bersama nuffnang

last post:
senarai ping entry di indonesia
rahsia cepat popular di blog

e~car182 said... Reply To This Comment

ades~ camne ek na ckp,,mmg ler tipu~ huhu,,rm100 satu BE tu metaf0ra jek,, +_+

Fitrihadi said... Reply To This Comment

ingatkan betul2 dapat RM100 satu BE tu...uihhh baru nak menjeles haha

sheeraY said... Reply To This Comment

nak BE jugak !!

misZ eYe-zUe said... Reply To This Comment

emmm..mcmne nk msukkan campaign name 2..nape nuffnang sy xde pn snarai campaign name 2..kosong je..sy nk msukkkan pn xpndai..ajar bleh x..?hehe..pleasee..!

misZ eYe-zUe said... Reply To This Comment

emm,nk tnya cmne dkat cmpaign name awk 2 ada nma iklan sbb yg sy pnya ksong je..sy pn xthu mcmne nk msuk kn nma iklan 2 sdangkan sy publish iklan diorng..ajar sy bleh x..?pleease..huhu

Related Posts with Thumbnails