August 2011 - ♥tHis iS tHe stOrY oF a GirL♥

Monday, August 22, 2011

Ghost Rider Versi Real
10:39 AM 2 Comments
Assalammualaikum~!

Fuuuuuu~~ Lama giler tak update blog! Bila dah stop tulis blog, rasa macam payah sangat nak mula balik. Nak susun ayat macam dulu pon dah susah.

So, sebab dah tak pandai nak menulis, aku nak upload picture-picture je pasni! Punya lah pemalas!

For sure ramai yang dah tengok Ghost Rider kan? And tak silap aku akan keluar Ghost Rider 2 tahun depan kot.. Ni aku ada jumpa ghost rider versi besi tanpa api!








By the way, selamat menyambut 10 hari terakhir Ramadhan :)





Reading Time:

Saturday, August 6, 2011

Gambar : Khairul Fahmi Dan Dahlia Teck Pegang Tangan Di USS
11:08 AM 4 Comments
kredit : forum CARI



kredit : Oh Bulan

Sampai hati Khairul Fahmi tipu peminat2! Cakap adik-adik je!

T___________T

OUT OF TOPIC jap ----> Aku pernah rasa dicurangi nak-nak perempuan yang dipilih tu lagi seksi. Mau tak terasa, bila awek sendiri tak pakai tudung nak marah, tapi terpikat dengan perempuan free hair and sexy boleh plak? :(

To girls out there, kalau boyfriend korang ada bakat macam pandai menyanyi ke, berlakon ke, modelling ke please dont encourage him to involve dalam bidang yang glemer. Actually aku pon nak orang tu pergi audition mentor haritu tapi hmm.. dah tahu dah end result sah-sah aku akan kena tinggal.

By the way, apex still the best keeper!




Reading Time:
Related Posts with Thumbnails

@way2themes