Gambar : Khairul Fahmi Dan Dahlia Teck Pegang Tangan Di USS

kredit : forum CARI



kredit : Oh Bulan

Sampai hati Khairul Fahmi tipu peminat2! Cakap adik-adik je!

T___________T

OUT OF TOPIC jap ----> Aku pernah rasa dicurangi nak-nak perempuan yang dipilih tu lagi seksi. Mau tak terasa, bila awek sendiri tak pakai tudung nak marah, tapi terpikat dengan perempuan free hair and sexy boleh plak? :(

To girls out there, kalau boyfriend korang ada bakat macam pandai menyanyi ke, berlakon ke, modelling ke please dont encourage him to involve dalam bidang yang glemer. Actually aku pon nak orang tu pergi audition mentor haritu tapi hmm.. dah tahu dah end result sah-sah aku akan kena tinggal.

By the way, apex still the best keeper!





Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

4 budak cute cakap:

J.Syazwana said... Reply To This Comment

kalau lelaki tuh nak curang tak kira lah dia artis ke bukan ke dia tetap akan curang kan. huhu

cEro said... Reply To This Comment

seriously, sedikit sebyk, hilang respek aku kat apex ni..

althafunisa said... Reply To This Comment

ko ada hati nk soh zul masuk mentor ke tqa? haish..tak payah lah...sesak klau sume org nak jadi artis...

suesephia said... Reply To This Comment

macam tu lah pulak kan..lelaki.. lelaki :(

Related Posts with Thumbnails