Takziah - Kartunis Ujang, Qayyum Meninggal Dunia.

Assalammualaikum~!

First,dapat berita yang Zamie Ismail meninggal dunia. Dan tak sangka, rupanya ada seorang lagi saudara kita meninggal, Qayyum a.k.a Dan. Sangat sedih sebab aku betul-betul minat dengan Qayyum ni! Siapa-siapa yang tengok Mat Dispatch versi video mesti kenal punyalah! Start dari situ, aku minat dengan Qayyum ni. That's why macam terasa sedih bila dia dah tak ada and umur muda lagi (42 tahun), tak sangka kan?

T______________T

Arwah dikhabarkan tiba-tiba pengsan sewaktu menaiki apartmentnya dan dibawa ke PPUM dan disahkan meninggal sebab kena stroke 7.45 malam tadi. Arwah akan dikebumikan di kampungnya, Batu Talam Raub.. Al-Fatihah~






Supi Supian :(


Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman. Amin~

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

7 budak cute cakap:

Shahrul Hairy Shaharuddin said... Reply To This Comment

Al-Fatihah....

farah said... Reply To This Comment

inalillah T.T suka dia gak. lukisan dia cantik!!!!! (bg saya la)

aliesha kirana said... Reply To This Comment

knal2. mmg suka lawak dia dlm video tu. dh meninggal ya. innalillah... Allah lebih sygkan dia.. moga rohnya dicucuri rahmat..aminn

Afifi said... Reply To This Comment

takziah buat famili allahyarham

cEro said... Reply To This Comment

aku suka komeik dia waktu dlm ujang dulu...
cool beb lukisan dia...

innalillah...

My Aisy said... Reply To This Comment

owh ari tu de baca surat khabar...tak tau lak kartunis ujang tu si supi supian...inalillah...

AdiaLuze said... Reply To This Comment

Al-Fatihah .. Dah sampai masanya untuk dijemput .. Zmn sekarang ni, blom tentu muda tak blh mati kan ..

Related Posts with Thumbnails