Ghost Rider Versi Real

Assalammualaikum~!

Fuuuuuu~~ Lama giler tak update blog! Bila dah stop tulis blog, rasa macam payah sangat nak mula balik. Nak susun ayat macam dulu pon dah susah.

So, sebab dah tak pandai nak menulis, aku nak upload picture-picture je pasni! Punya lah pemalas!

For sure ramai yang dah tengok Ghost Rider kan? And tak silap aku akan keluar Ghost Rider 2 tahun depan kot.. Ni aku ada jumpa ghost rider versi besi tanpa api!








By the way, selamat menyambut 10 hari terakhir Ramadhan :)






Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

2 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

lampu dia kat mane??
kat dalam mata tu ek??
cool oo...

Asakura said... Reply To This Comment

nak beli satu moto macam nie...ha3

Related Posts with Thumbnails