Review Filem : Altitude... FAILED!!


 Altitude ni citer nyer lebih kurang macam Final Destination sikit. (Tapi, jauh lagi merepek.) T_T . Mula-mula ada 5 sekawan lembu naik kapal terbang. Salah sorang tu yang bawak kapal terbang tu. Pompuan lak tu. Tercabar rasanya.. Then, ada la part-part gaduh. Kalau yang jenis tak suka tengok citer banyak cakap better tayah tengok citer ni. Dan yang dah tengok citer ni mesti ingat ayat ni " Mayday, Yankee Zulu Xray.." Dah terngiang-ngiang dah.

 5 sekawan tengah hepy lagi

  Part saspen masa pompuan tu kena lalu dekat awan gelap..yang tiba-tiba je ada kat depan. Dan tak jumpa-jumpa tanah nak landing. Storm tengah berlaku, minyak kapal terbang dah nak habis, altitude tak tahu kat mana, ketinggian berapa.. Semuanya sebab sebatang skru tersekat pada kipas pesawat. Then, 3 orang mati sebab ada sotong jahat yang entah dari mana bunuh diaorang.

5-3=2

  Tapi, yang paling taik part hero and heroin bercium molot! Mula-mula mesti korang teruja je tengok, tiba-tiba lepas bercium, cuaca terus elok! Dah tak ada awan gelap! Nonsense giler! Bila laki tu marah, cuaca buruk balik..  Rupanya semua sebab imaginasi laki tu sebab baca weird comic. Ceh,ceh dan CEH! Bila awek dia kena tangkap dengan sotong, boleh plak selamat sebab laki tu imagine parents dia yang dah mati sebab nahas pesawat.. Dan yang paling merepek.. Tiba-tiba dia bertembung dengan pesawat yang dia naik masa kecik dulu! Siot! Pening nak fikir sebab dalam pesawat tu ada laki and pompuan tu (hero and heroin masa kecik). Kitaorang dalam panggung macam "huh??what the???" kat zaman mana plak diaorang tengah terbang??

tangan sotong jahat!

 Kalau lah tu dia punya preview yang 1st dan barisan-barisan depan pengarah dan krew, memang aku baling cukup-cukup pe yang ada kat tangan and kaki!

p/s : Teringat kereta rosak sebab panas tak isi air.. Sebab air je beratus duit habis T_T
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

3 budak cute cakap:

~eZmALiZa~ said... Reply To This Comment

ouh..xbest eh cite ni?oke..xjadi nak tgk.. :)))))

cEro said... Reply To This Comment

sbb kate tak best, xnak tgk...
nanti tunggu member donlod je...
hahah

e~car182 said... Reply To This Comment

haha,,awl2 je ok,,tu p0n byk ckp,,blakang da mrepek,,direct0r mcm tataw na wat ending mcm mana =_=

Related Posts with Thumbnails