Gambar Mesra Khairul Fahmi Dan Shida Harmi

Assalammualaikum~

Tak sangka lepas satu,satu dugaan untuk KFCM.. Sampai aku yang meluat dengan dia ni dah naik kesian pulak.. Kalau korang ingat, masa kes putus tunang dulu, ada selit2 sikit nama Sida Harmi..











pic credit : rotikaya

Sabau je lah.. Boleh tengok dekat oh bulan respon Fahmi.. Katanya gambar-gambar ni before tunang. And dia cakap tak tahu siapa yang sebarkan. Cuma aku terkilan, kenapa bila nama Fahmi nak naik balik lepas Sukan Sea, baru nak jatuhkan dia? Siapa lah yang  busuk hati tu kan??
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

Mknace said... Reply To This Comment

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

J.Syazwana said... Reply To This Comment

lah sapa pulak pompuan tuh. huhuhu.

well tak kisah la fahmi ni banyak skandal ke ape ke.

yang penting perform bola bagus.

tengok rooney tuh dia pon banyak skandal ape. haha !

cEro said... Reply To This Comment

perihal org popular, rmai nak korek rahsia diri...
tp diorg pon kena laa paham, asal dh popular, kena laa behave sket, kan??

Dda Ly said... Reply To This Comment

:) sian die kan? perform bagus sgt time dlm padang...urmm

meh ke rumah..
mia takmo g skolah...
keep in touch ok..:)

Emmet said... Reply To This Comment

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Ain Dzaya said... Reply To This Comment

hisshh! mcm2 masalah2 la...duniawi semata2....sume pihak sala...da taw perbuatan tu blh sbbkan kontroversi...jgn la buat....haiisshh!
sbb tu la ada sbb y Allah suruh jaga batas2 pergaulan sesama manusia..

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Related Posts with Thumbnails