Meh Baca Weh!Kesian Kat aku!

Haish3!!sangat sedey. in fact nak menangis dah sbb terpksa buat blog baru.penat tak payah cakap lah.berjam-jam dah mengadap laptop.

sakit hati sgt sbb:
  • terpaksa buat blog baru
  • syg sgt dengan blog lama tu
  • hari ni je dapat 4 followers,so total 34 followers.bila dah jd camni,tak ada da follower.T_T
  • terpaksa sign up semula kat geng blogger.
  • link-link semua tak ada
  • gadget dan widget terpaksa tambah balik
  • pastu satu hal pulak dengan layout ni.nak customize,widget tak boleh alih2.so,terpaksa fikir betul2 nak arrange mcm mana.
  • kena plak baca komen2 dekat web tu mcm mana nak edit code HTML(yg ni sumpah seksa!)
  • kdg2 bila dah edit jadi error pulak.terpksa cek one by one.
  • upload balik segala mak nenek kat blog baru
  • my contest!sdey giler ah!
  • plg syg:link lah.nanti bila ada blogger lain pergi dekat blog lama, blog tu dah macam rumah usang je.T_T
kebaikan(nak sedapkan hati sendiri):
  • dapat pengalaman blog wat taik!
  • jgn memandai-mandai edit2 blog.so,pasni nak buat satu blog khas untuk uji kaji kalau nak change layout
  • dapat URL blog yg baru
  • blog makin cantek macam tuan blog...ok,gurau je
  • bermain-main dgn HTML yg tak best tu sbb nak edit header
  • tulis dgn cara baru.kira macam jd org baru la ni kot
  • ........(mcm tak byk je.korang tambah la sendiri).....
so,sekarang ni still lagi tgh meng-edit blog ni.pada yg kesian kat aku,meh ah follow and link kan blog aku ni weh.still lg fikir nak copy tak cerita kat blog lama aku.ah,kalau tak ada idea nak tulis apa aku copy je.chow!

p/s:harap syazreen ismail bersabar ye.sory sgt!

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

12 budak cute cakap:

Muhammad Safie said... Reply To This Comment

lorr..nape lak kene wat blog baru? apa masalah

e~car182 said... Reply To This Comment

silap2!ta pyh sign up.tambah je URL kat GB.but still satu keje.huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

safie:masalah nye kunun2 nak tuka template kat blog lama.abes rosak semua.syg je!huu~

leh tgk blog lama kt
http://iqadinzly.blogspot.com/

Greenlava said... Reply To This Comment

"terpaksa buat blog baru", ini yang saya tak faham. Kenapa pulak terpaksa, template baru kan boleh diguna di blog asal.

e~car182 said... Reply To This Comment

green:dah try upload,then error apa ntah.pastu jd kosong.sbb guna classic template.tehn,cuba klik upgrade ptg td tak mnjd.ni bwu phm,,T_T
sdey gler

Greenlava said... Reply To This Comment

oh gitu. Kan boleh upgrade balik ke Layout?
Go to Template>Customize dan klik Ugrade Your Template button. Pastu pilih balik Minima Black dan Save.

e~car182 said... Reply To This Comment

tu la,,baru jp td taw,,tp blog baru da siap,,huhu
so,nak pndapat kamu patut gne blog ni atau yg lama??thnx yek.link blog lama ada kat entri baru

Greenlava said... Reply To This Comment

baik guna yang lama

KaorU IchibaNa said... Reply To This Comment

???eish2...takper2..start balik slow2.

e~car182 said... Reply To This Comment

emm,,tp tgh confuse nak gne blog yg mn.yg lm syg,tp da susa pyh wat blog baru,,

luZ a.k.a MLM eXpErtS said... Reply To This Comment

cian dye..saba jew la yew..
da hikmah d sblik 2...

e~car182 said... Reply To This Comment

huhu..penat!

Related Posts with Thumbnails