Kutipan Hari Pertama Hikayat Merong Mahawangsa

 Tadi aku ada terbaca dalam Metro muka surat B27 tentang kutipan Hikayat Merong Mahawangsa.. Cari dalam  laman web Metro sendiri, (konon-konon nak print screen) tapi tak ada pulak. Dan berita ni satu-satunya berita yang tak ada dalam Metro online T_T

  So, terpaksa lah aku ambil gambo dengan hanset sendiri. Tapi, gambar burok giler ah. Yelah, nak beli DSLR tak mampu lagi..



Hah, siapa yang mata kecik tak nampak tu, meh nak bagi tahu dalam surat kabo tu cakap :-

"Difahamkan, tiket tayangan pembukaan Merong Khamis lalu habis dijual.
Norman KRU mengirim SMS kepada saya kelmarin,memberitahu
kutipan hari pertana itu mencecah hampir RM500,000. Rekod lagi
dalam sejarah perfileman kita."

S0, tahniah dan syabas KRU! Tak sabar nak tahu agak-agak boleh capai RM10 juta tak?

p/s : Bajet filem ni dalam 8juta dan ditayangkan di 72 buah negara kalau tak silap aku la~
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

Faiz Tapit said... Reply To This Comment

perghhhh.... aku x nengok lg... kena tggu lg 2 bulan baru boley tgk... hahaha

Wan Gerrard said... Reply To This Comment

pergh mungkin pecah rekod kutipan tertinggi kot nt hehe best2 ^_^

mykhalis said... Reply To This Comment

kena pastikan ianya pecahkan pangguh luar begara sekali..baru bangga!!!sekarang dah bangga..nak bangga lagik lagik..hehe

amie said... Reply To This Comment

kat mana nak cari template blog camni..style la.

tahniah KRU..sok nak p tengok gak cerita merong mahawangsa ni, rugi la kalau anak Kedah tak p tengok.

e~car182 said... Reply To This Comment

faiz:cpt2 la p tgk!

e~car182 said... Reply To This Comment

amie:rasa ada kat f00ter k0t template ni :)

mmg rugi!

Related Posts with Thumbnails