Tahniah Ailyl Rozanna Atas Majlis Pernikahan Anda!! ^____^

 Bukak facebook pagi ni terkejut tengok status Kak Ailyl!

 Mula-mula aku baca status ni aku ingatkan Ailyl mimpi dia kahwin dengan tunang dia. Pastu tengok orang lain komen, *tahniah Ailyl* then ada pulak gambar cam orang nikah kat profile picture, aku terus serbu. Tengok-tengok.... Wah! unexpected! Happy for her!! Tahniah!

^________^

So, pada yang tak add Ailyl tu ni hah gambar nikah diaorang. Kot-kot ada yang add, tapi tak naik dekat home. Sebab update pasal Kak Ailyl selalu naik dekat home aku.




Even Kak Ailyl tak kenal saya, dan rasanya tak masuk kot blog tak famous macam ni. Haha.. But, im your silent reader. Ada lah jugak komen satu dua entri.. Suka tengok mereka dua ni. Sangat cute,sangat sesuai! Lagi satu, suka sebab Ailyl ni macam low profile, tunang senyap-senyap, nikah pon senyap-senyap. Nak tiru leh????

 Kak Ailyl, cepat-cepat dapat anak taw! ;p

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

syazwana said... Reply To This Comment

anak ailyl kompem comel macam die kan
suke suke suke
:D

sasa said... Reply To This Comment

sasa pun ske k.ailyl nie..sweet gila kan drg??

Siti Safiyyah said... Reply To This Comment

a'ah kan? tau2 dah kawen.. hehe.

e~car182 said... Reply To This Comment

@syazwana

bt0l2!t asbr na tgk!! ;DDD

e~car182 said... Reply To This Comment

@sasa

yup!seswai sgt2 :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@Siti Safiyyah

tunang dlu p0n snyap2 :)

Related Posts with Thumbnails