"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"


Assalammualaikum~!



Wah, tak pernah-pernah aku join contest! Tetibe je kan. Actually tak berapa minat nak join contest sebabnyer aku ni tak kreatif! Tak pernah menang pulak tu. Pastu tak berapa nak fotogedik!

T___T

Tapi, terpikat pulak dengan ini contest! Dan gambar pon sudah ada. Thanks lah pada tuan empunya contest sebab buat contest ni. Nak tahu lebih, silah ke sana yek~

^___^




Ada can nak menang tak?? Agaga!

Last, kena tag 4 orang!
- cik ayien!!
- syiba-chan!! (besh pulak letak chan kat belakang!)
- malek :D (bukan selalu kan?? :DD)
- tia aje

Sekarang nak pergi bagi taw mereka! Bye!

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

MR. MIND said... Reply To This Comment

menarik!!!

e~car182 said... Reply To This Comment

@MR. MIND

m0h ler j0in! :D

annisyiba said... Reply To This Comment

agagaga..ade byk ni gambar pose depan cermin..wee!!!nak join!!biarpon aku selalu tak menang..tapi nak masuk gak..hikhik

e~car182 said... Reply To This Comment

@annisyiba

hak hak! bgus2!aku p0n sme T_T

qiqilala2911 said... Reply To This Comment

nie gambo zaman ble nie,,,ha3,,=D

hans said... Reply To This Comment

good luck

Related Posts with Thumbnails