Musim Bunga Di Kmpp (Kolej Matrikulasi Pulau Pinang)

Assalammualaikum~

Lama giler aku tak hupdate belog. Actually, lately takde mood nak hupdate belog. Sebab dah tak ramai visitor. Sob sob. Nyesal sunggoh dulu dah elok-elok ada visitor hari-hari then tak hupdate pon hari-hari jugak. Lagi satu actually, aku tak pandai lah nak cerita pasal diri sendiri. Ngeh ngeh ngeh *gelak cam sengau* Tapi,tu dalam belog ajer. Jangan tertipu. Kalau aku dah bukak mulot, mau 8 jam korang tahan telinga dengar aku cakap.





Pergh! Mukadimah nak over je kan.. So, nak habaq kat angpa, aku dulu dok blajaq matrik penang (sebut penaning!) Time tu aku batch 2008/2009. Best dok sana hang toksah cita lah kan. Heaven gila. (Pe jadah aku gi cakap utara? Mentang-mentang matrik penang!) So, dalam bulan berapa aku tak ingat, (Nak tahu bulih check tarikh kat gambaq.) dalam kawasan matrik ni akan berbunga-bunga bak soltis musim bunga gitu *awww~*. Romantiknyer cek nak habaq kat ang kalah citer hindustan nyah!


 Macam dalam gambaq ni sepanjang jalan bunga-bunga cinta tumbuh kiri-kanan. Cantik sangat-sangat! Memandangkan waktu ni aku tak kenai lagi apa tu DSLR dan tak tahu pon kewujudan natang tu, maka korang nampak macam bunga-bunga tu nan hado je la.. Sob sob T_T


Tengok gambaq aku kat atas, senang-senang jer aku boleh claim aku kat Korea. Tapi, nasib baik hati aku suci minyak murni, aku ngaku lah aku kat KMPP ja.. Aku ada letak gambar yang lebih kurang macam ni kat pesbuk. Then, aku wat caption "Kat Korea" membe aku siap komen "seriously? when u went to Korea?". Ngeh ngeh ngeh!


Sekarang mari buat sesi perkenalan.

Atas dari kiri : Nadia Izzah Salbiah
Bawah dari kiri : Aku Nad
Hat d0k depan : Kamal Adli (bukan nama sebenar)

Perasan tak semua muka tak mandi lagi?? Ok, fine. Ada dua orang je yang dah mandi. Cari sendiri macam main spot the difference.


Yang ni sahabat aku dunia akhirat. Walau jauh di mata, dekat di hati. Jauh lah jugak Shah Alam dan Serdang kan?? Tak mungkin ada yang dapat replace tempat minah senget ni. Agagaga! Kalau boleh kawen dengan dia, kan bagus! 

Actually, banyak lagi gambar-gambar yang kitaorang ambil ada yang dekat atas jalan raya macam mintak dilanggar. TAPI, tapi, TAPI!! Mana gambar-gambar tu??? Sob sob sob!! Jangan lah hilang! 

T____T



Dah lah, nak pegi shopping shoppong kat Giant nak hiburkan hati yang terluka ni. Tata!

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

29 budak cute cakap:

cik azeya said... Reply To This Comment

kmpp is d bestt,, hee :D

e~car182 said... Reply To This Comment

@cik azeya

setuju!! :D

Anonymous said... Reply To This Comment

haha couple of years back, i took the pictures too. KMPP is nice, isnt it? I love the feeling ofwhen wake up in the morning on weekend and get ready to run around the campus... what a memory..;)

hye sorry happened to pass cEro's blog and nampak ur post title pasal KMPP. hehe

-kudozu

Nadia R. said... Reply To This Comment

Haha, aku dengan Sal je kan yang dah mandi?.. Korang semua hampeh muka bangun tidur. Haha. Mana lagi gambar lainn???

e~car182 said... Reply To This Comment

@Anonymous

w0w!u were ex-KMPP too? :)
yeah,so0o0o nice!miss all about KMPP :(

its ok,thanks f0r c0mment :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@Nadia R.

Lor! aku ingatkan sal ta mandi lg,,k0 and kamal je..haha..em,entah lah!! :(

Ila Mhd Noor said... Reply To This Comment

wahhh chanteknyeee.. mcm kt oversea lak dahh. serious lawa oke! ;)

aisya said... Reply To This Comment

matrik kitorg dulu pun ade pokok mcm tu.. tp xbyk mcm 4-5 je tepi dewan kuliah.. last day byk ambik gmbr kat pokok2 tu.. :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@Ila Mhd Noor

hehe,,dah boleh ckp kat oversea kan? meh la ila kita tanam kat rumah :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@aisya

o0o0o~ awk matrik ane dulu,,nak tgk gmba :D

aisya said... Reply To This Comment

matrik labuan.. gambar dah xde sebab dulu format laptop xboleh nk backup dh.. huhu.. lgpun dah lame.. suke kalau time bunga2 tu jatuh, serius mcm kat oversea..

Nyze 二ザ Crazee said... Reply To This Comment

sugoi~
macam bunga sakura..

noorfarahim bt azemi said... Reply To This Comment

waktu ni , semua praktikum nak tangkap gmbar kelas sbb bunga tu cantek sangat

qiqilala2911 said... Reply To This Comment

eleh kmj lg lawo!!!

qiqilala2911 said... Reply To This Comment

kmj lg lawo!!!

diana said... Reply To This Comment

betoi la..
macam kat korea..
kalau pakai payung dan baju tebal lagi sama sebijik..
hahahah

e~car182 said... Reply To This Comment

@noorfarahim bt azemi

eeh,,kita batch sama la!!! :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@qiqilala2911

haha,,mls lyn owg gilo ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

@diana

:D tu la,,tp tade plak sweater yg bt0l2 tebal2 tu,,

Liza @ Adzriel AB said... Reply To This Comment

wah...mcm kat jepun aje.

qiqilala2911 said... Reply To This Comment

kmj d hati ku!!!

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

wahhhh samalah mcm kt UMS hehe

::CIK LYNN:: said... Reply To This Comment

wahh...kita 1 btch (2008/2009) si sal 2 kawan ntball kat sna...kalu jmpa dia, kim slm eh...=)

Hidayat Fikri.. said... Reply To This Comment

ki... lorrrrrrrrr....kak niy batch lepas jer bawu...waaaaaa....sy batch 2010/2011....hehehe.. da gi da KMJ..jenjalan..xla semeriah KMPP..
KMPP terbaek!!!heheheheh...i luv kmpp...oyehhhh.....

e~car182 said... Reply To This Comment

@::CIK LYNN::

insyaallah kalau jmpe :)

e~car182 said... Reply To This Comment

@Hidayat Fikri..

KMPP mmg terbaek~~!!!!!! :DDD

cik kunangkunang said... Reply To This Comment

saya batch 2011/2012 KMPP..KMPP memang terbaik!!! hahaha.. :DDDDD

Anonymous said... Reply To This Comment

akak !! ihihi buat la entry lagi pasal kmpp ni. life style cara pakaian, belajar and semua. THANKSS.

the tempo of life said... Reply To This Comment

omaigod, best giler duk kmpp. rindunya kmpp, rindu suasana kat sana . saya baru je habis matrik bulan 4 yang lalu . rindu sgt2

Related Posts with Thumbnails