Chelsea Juara EPL 2010! Sudah boleh buang MU Dalam Tong Sampah xD

Yeah! Akhirnya sudah tahu siapa yang menjulang piala EPL! Congrats Chelsea! Belasah Wigan 8-0 beb! Rasanya tak banyak nak cakap. Just layan lar 3 gambar kat bawah ni. Penjaring terbanyak kali ni pon disandang oleh Drogba. Second, Rooney. Kesian Manchester. Next year ek..






Penyokong Liverpool biasanya tidak suka melihat Manchester United memenangi kejuaraan liga dan tahun ini pasti tidak ada pengecualian kerana jika menang, bermakna trofi itu akan ke Old Trafford buat kali ke-19 sekali gus mengatasi rekod Liverpool.


p/s: jangan mara yek MU fans! anggap lah ni buah tangan untuk korang xD

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

15 budak cute cakap:

aizuddin.com said... Reply To This Comment

kasi can kat chelsea la pulak..

Yorke Kun said... Reply To This Comment

aii..main kasar nampak cik kak..seb baek aku bkan fan manU..fan mana?..rahsia..tapi yang menang season ni la..haha

e~car182 said... Reply To This Comment

aizudin:haha!betol tu,,

yorke:haha!mana ada ;p

Miss Shizu said... Reply To This Comment

walau man u ta menang, tp man u tetap selamanya dihatii...=)

e~car182 said... Reply To This Comment

shizu:bagus ler fan mcm ni ;)

syafiq abdullah said... Reply To This Comment

beza 1 point jer pown.......

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

cayalah ecar layan bola :) hikhikhik

Amanina said... Reply To This Comment

takpe2. mu tahun depan! haha

Syafrizal said... Reply To This Comment

Tahniah Chelsea.. bagus MU tak menang musim ni haha.

rizputra7 said... Reply To This Comment

hehe..peminatb chealsea rupanya....mesti minat kat abg drogba tue...

Ini ialah Alia Fazlin. said... Reply To This Comment

yeahhh !
seronok tatkala mendengar lagu blue is the colour di corong hitz.fm.
wakakakkakaka.
chelsea chelsea.
chelsea chelsea....

kepada MAN U fan,
sorry..sorry MAN UNITED.
haha.

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!kesian ferguson ;p

Azizwan said... Reply To This Comment

hahahaa.. sengal.. nak kena banned juga blog ni.. sesuka hati je membuat penghinaan yg keterlaluan kat MU fans termasuklah aku.. cis.. hehee.. takpe, tahun depan masih ada..

e~car182 said... Reply To This Comment

azizwan:ngee~~ xD

Safwan Kun said... Reply To This Comment

Sekarang ni Man United dah kat top table..ape citer Liverpool ngan Chelsea..hahaha

p/s : last komen stahun yang lalu..

Related Posts with Thumbnails