Perangai Lelaki Yang Susah Nak Faham Episod 3

Dah lama rasanya aku tak tulis pasal perangai lelaki yang susah nak faham. Kali ni memang aku pelik dengan lelaki yang macam ni. Contoh:






Situasi 1:


Kamil and The Geng: Hai, nak gi mana jalan sorang2? Nak ngorat boleh?
Laila: (senyum2 ngade sambil jeling2 dari jauh)
Kamil and The Geng : Hek eleh! Perasan giler minah tu konon kita nak usha lar tu!


Then Kamil and The Geng pon gelak lah macam tempat tu nenek dia punya.




Situasi 2 : 


Kamil and The Geng: Hai, nak gi mana jalan sorang-sorang? Nak ngorat boleh?
Elly: (muka masam macam sembelit 14 hari dan jeling macam rimau)
Kamil and The Geng: Pergh! Macam shit je konon kita nak usha sangat! Ingat cun lar tu!


Then, Kamil and The Geng pon bising bangor tak puas hati.




Kenapa ek? Aku pon konpius kenkadang tu..(ceh!bajet ada orang nak usha)




"bilang saja bila kau mau, bilang saja bila tak mau, katakan sejujurnya,kepada dirinya~                                                                                      -agnes monica-


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

16 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

hahaha, dua2 keadaan tu mmg benar berlaku..

kenapa lelaki camtu??,
jawapannye senang yang ramai gile manusia selalu kata sampaikan jadi satu label kat sume laki..

"Lelaki, egonya tinggi.."

aieOreo said... Reply To This Comment

sebab kamil and de geng dah ilang pedoman akibat tekanan idup..
atau mereka sebenarnya tak pueh ati tak dpt jd yang pertama tgk iron man 2..ish3

e~car182 said... Reply To This Comment

cero:o0o0o~ camtu yek??nak ego gak la ;p

aireo:haha!jelez ni,,tak gi tgk ironman 2 lg!

Kapten said... Reply To This Comment

lelaki suka menyakat
tu jer kot


Kantoi Aku Meminati Seseorang (PART 3)

e~car182 said... Reply To This Comment

kapten:owh,,mcm tu,,so,patot layan ke x?;p

Alynn Notnot said... Reply To This Comment

senang. diorg saje wat cmtu nak uji reaction dye. kalau gua, gua buat bodo la. lantak la nak kata kita sombong pun, slalu mamat2 tepi jalan yg slalu wat cmni. cam hampeh. =.="

e~car182 said... Reply To This Comment

alynn:sama2!malas nak lyn,,tp kalo yg ensem tu jeling2 gak ;p

joegrimjow said... Reply To This Comment

dah update
huhu

Nadia Dizarch said... Reply To This Comment

Betol tu! Lelaki egonya sangat tinggi! Huhuhu..buat macam mana pun, diorang ttp mcm tu..huhuhu~

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

lelaki memang sewel

sebab sewel la ppn suka

hahahahaha ok xdek kene mengena ngan entry kan?

Ok kalau kene ngurat camni i buat muka biasa jek, tak pandang tak jeling, buat muka xperasan je sedang dingurat tp kalau dia bagi salam ai jawab dlm hati. hihihi

Syafrizal said... Reply To This Comment

haha standard la kalau kene ngorat
tapi zaman skrg dah bahaya
jadi buat tak tau je

StingRay said... Reply To This Comment

Tak pernah pulak aku fiwit-fiwit awek tepi jalan..sebab selalu aku yang kena ngorat...


tak dapat nak terangkan kenapa.







keh keh keh..

e~car182 said... Reply To This Comment

joe:okies!

nadia:agk2 kasi pelempang kalo dyeowg wat camtu orait x?hehe

wanie:tol tu!tp part plg nyampah,xjawab dosa~ *dush2*

syafrizal:ok2,,xlyn,,;D

sting:ko pasti yg ngorat ko tu bkn nyah??;p

rizputra7 said... Reply To This Comment

teringat zaman muda2 dulu hehehe..bukan apa...kita orang suka nak manja2 ler hehehe

nughul said... Reply To This Comment

haha..mmg sll nmpk dua situasi 2 tjadi..smuanya bgantung ats diri msg2

e~car182 said... Reply To This Comment

riz:haha,,ye la tu nak manja2!;p

nughul:tyme dulu2 salu jd ni,,;)

Related Posts with Thumbnails