Nuffnang dengan Follower Dah Tak Sayang Ecar Ke? =(

Asik citer menda2 happy je kan? Kali ni cerita Banda yang sedih pulak. Hari Isnin tu, macam biasa semua kan check akaun Nuffnang kan? Aku pon check jugak.. Alhamdulillah.. Tambah dalam singgit lebih.. Tapi yang tak best nye..




Waaa! Sampai hati Nuffnang dah tak sayang i.. Dah hilang 1 bintang kat LB.. Sedih nye lar rasa . Baru haritu aku cerita antara faktor Nuffnang letak iklan kat blog kan? Sekarang jadi kat aku lak. Tapi, bukan tambah bintang, tolak bintang ada lar.. Sebab jadi macam ni haritu Body Shop buat buff earning kat LB aku. Dah memang iklan Body Shop tak boleh kelik. Tapi, earning boleh tahan..



So,kalau korang nak sedih ke nak happy?? Bukan senang nak up satu bintang. Tapi, dah Body Shop tak boleh kelik. Nak wat gane?


Lagi satu sedih sebab follower hilang satu. Sampai hati.. Huuu~ Sanggup tekan butang sebab tak nak follow dah.. Tak pe lah.. Kita tak boleh nak paksa orang kan? Kalau orang dah tak suka blog kita nak buat macam mana kan?


p/s : tak ada pesanan sbb tengah sedey~ =(
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

22 budak cute cakap:

Ibu Mifzal Arsyad said... Reply To This Comment

sy punya plak..ada 2 yg 5 bintang n 1 yg 4 bintang..tp kan sy rs kebelakangan ni mcm x banyak la buffered earning yg dpt..tp boleh la kan..dr x dak lgsg...mungkin byk persaingan kot skang ni..huhu

cEro said... Reply To This Comment

aku pon ade follower yg ilang...
mungkin dia marah dia follow aku tp aku tak follow dia kot..
hahaha, abaikan..
tak ikhlas...

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

psstt..nuff nuff zie lak tgh berdengkur tido beliau. dasar ah...hehe

rizputra7 said... Reply To This Comment

sekarang nie dah tak boleh main klik2..nuffnang dah marah hehehe...tapi riz syukur banyak2 sebab duit still masuk tiap2 minggu..minggu lepas dapat rm5..ok ler dah rezeki banyak tue..hehehe

Lepat Pisang said... Reply To This Comment

Bersabarlah yer..jgn cepat putus asa..lepat tengah berusaha nak dapatkan cash daripada Nuffnangg.

Wzulhilmi said... Reply To This Comment

hilang tumbuh patah berganti.. Hihihi. I'm following u right now!! :)

http://mestarstruck.blogspot.com, Latest Entry :Nak jadi Superstar!!

azuan said... Reply To This Comment

memang terasa bila orang unfollow blog huhuu~

SyerAgh PgrEE said... Reply To This Comment

aritu pnjam selipar bila nak hntar?

jaja9 said... Reply To This Comment

yup...me too is following..actually baru je berjinak2 ngan dunia berblogging nih and tips2 dr blog2 cam blog you very helpful..TQ..♥♥♥

http://jajabeanwords.blogspot.com

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

wani punye sume 3 jek ecar ;)

takpelah tu nanti dia up balikk

Cik Ct Fadzil™ said... Reply To This Comment

salam..
psal nuffnang2 ni sy xtaw na kata pa sbb sy bru ja join ia.. hehee.. ;)

psal folower pn sy xley na kata pa sbb xda lg folower sy yg unfolow sy.. [elok laa folower sy bru 8org., yg 1g sy sdiri.. ~total 9 :D hehee.. huhuu..]

cma 1na g taw awk..,
klu org tgal awk.., awk redhokan ja.. e2 lbih baik.. xelok laa sdey2.., xcomei laa..
smile slalo okie?.. :)
wassalam..

NHIDAYAT said... Reply To This Comment

hi there!=)

Shukor said... Reply To This Comment

hmmm, saya pn xtau ape2 sgt pasal nuffnang nie lgi.de la bru 5-6 hari daftar..boleh tau cmne nak naikkan bintang2 di malam hari tu? kalau trun pe kesannya?

LyNn HaMzAh said... Reply To This Comment

erm...at least ada juga buff earning...

ParkAir said... Reply To This Comment

haha ada folower dah ngajuk la tu.. ;P

nazz said... Reply To This Comment

bestnyer earning da sampai tahap camtu.hehehe harap satu hari nanti akan jadi camtu gak lah..

nazzwtf.com

senorita_alynne said... Reply To This Comment

dun worry i dah follow u
now dah tambah blk 1 follower
hehehehe

oyenks said... Reply To This Comment

chill babe!
hilang satu datang sepuluh who knows? :)

HiGHNeSS FiQ said... Reply To This Comment

wow, best r dpt nuff smpai cmtu..
Fiq slalu 0.25 je..hehe..
i've followed u!! =))

HiGHNeSS FiQ said... Reply To This Comment

dh follow..
lg brtmbh r fllwer..hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

tengs korang!syg korang sgt lar!xD

joe said... Reply To This Comment

sy syg awk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails