Perangai Geli-Geli Lelaki Di Tagged





Kenal tak tagged ni? Tak kenal pon takpe. Tagged ni macam facebook tu la. Tapi, tagged lagi advance kot untuk acara suai kenal dan cari jodoh. Aku buat tagged ni sebab.. Tak payah lah tahu. Panjang sebab dia.


Semalam aku bosan. So, bukak tagged. Then, masuk message lam inbox aku. Message kat tagged memang scene geli-geli. Payah betul nak jumpa scene yang mengamalkan rukun negara ke 5. Belum lagi rukun islam. Apasal hah? Aku kira dah tahap geli tengok nyah kat lorong Pak Aji Taib. Kalau tersalah send kat bini orang sia-sia idup orang yang send tu. Memang tempah 6 kaki ke bawah.






Stok paling geli tahap dewa 19

ii mint sembng sexs tak? add my ym now uekiueka@yahoo.com.. leh tgk i naked dlm webcam


awak ni cun melecun.. kulit gebu jer.. geram betul saya kat awak.. jom berkenalan.. untung2 leh saya ajak awak kuar dating.. ehem2... saya ni direct jer.. saya nakal.. harap awak x kisah la pasal tu... hehehe.. message2 lah saya k.. c u.. muaaaahhhhhh ;) kalu awak prefer shortcut, call/sms jer saya k..ni nombornye... 01620666xx..


blh knl x?
dok mne?
stdy mne?
lawa gak awk ni
stim sy tgk
hehe



Aku tak taw la nape semalam berat je jari aku nak maki orang. Terbalas bodo kat mesej first tu. Nasib kau lah kan. Ekeke..

Ni lah 3 mesej yang aku dapat. Pelik doe pehal tengok aku bertudung pon nak stim?? Yucks! Please lah lelaki yang nak usha girl jangan buat begini oke? Tapi agak-agak kalau aku yang hantar mesej2 macam ni kat lelaki, korang layan tak?? Bhaha! Otak aku tak lari degree lagi nak buat macam tu bai..

p/s: aku dah pening macam mana nak balik kontan ni!


p/p/s: sorry lar entri semalam. teremo plak masa tulis blog.and ramai pulak yg emo dgn aku,,haish~ kena kuar UM lar pasni,,xD


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

22 budak cute cakap:

Sky0ne said... Reply To This Comment

tagged memang sengal...silap2, gamba makcik pun kene cilok jadi profile pic org lain dlm tagged tu...huhu..dah deactivate pun akaun tagged tu...

Syafrizal said... Reply To This Comment

hehe sian awak
saya plak kene kacau dgn gay kat tagged
bosannya

Hizami Rahim said... Reply To This Comment

hoho.
hey.
selalu ek?
hehe.
same same.
;)

e~car182 said... Reply To This Comment

skyone:mls nak delete,,hehe

syafrizal:lor,,laki pon dikacaunye??

hizami:haha!kene jugak ek,,

Lepat Pisang said... Reply To This Comment

Nasib baik lepat tak der akaun Tagged..merbahaya dan seram mesej depa yg masuk dlm inbox..siap ada terima mesej nak buat sex direct kat rumah dia pun ada..haiya!

e~car182 said... Reply To This Comment

lepat:hah??smpai mcm tu sekali pon ada ek??hehe,,

yusuf mujahidin ™ said... Reply To This Comment

hahaha..mcm2 cara org skrg..

Azrul Hisham said... Reply To This Comment

Tagged ni bahaya skit...tempat org giler seks cari mangsa...

e~car182 said... Reply To This Comment

yusuf:taw xpe,,

azrul:o0o0,,bhya gler

Hasrol Nizam said... Reply To This Comment

tak pernah kenal ape itu tagged..hehe.
payah la kalau ada org macam ni.. *itu* jek yg difikirnya...

e~car182 said... Reply To This Comment

hasrol:haha,,bgus!tayah knl..tu la,,haish!

cikgu isza said... Reply To This Comment

ader jer.. orang perempuan yang hantar mesej begitu.. tak caya.. gi jer cek.. suami pula banyak dapat dari gay.. huhuhu

e~car182 said... Reply To This Comment

cikgu:lor,,ada jugak ngropenye,,ades~
kesian suami cikgu,,hehe

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

seronok nye , hahahak .
hye2..
boleh kenal , hahahahk .

hudhud said... Reply To This Comment

eh u student UM ?

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

ape kebenda tagged tu:p

stok tempat laki2 gersang cari mangsa ke

ahahahha

Fitrihadi.com said... Reply To This Comment

ish zaman sekarang ni semua makin hancoo je perangai adoiii


(Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

The Poyo Me said... Reply To This Comment

Ak pnh date ngan mamat dlm Tagged.
Beleive me you don't want to try.
cam tahiii....

pastu ak trus delete tagged ak. hak ptuihhh

-И α Ě ɨ Ľ α- said... Reply To This Comment

Tagged memang mcm ni..
sy dah dok ovesea pon tetap sama..
orang oversea add dan ajak kahwin?
apakahh?!?!!

huhu dan x sngke setruk tuh laki tuh anta msg..
moral: pompuan sebnarnya jgnlah tayangkan gambar ke dlm mana2 dunia maya..bahaya..laki di luar sane mcm2 gaye.. leh lak terS**M..ahaiihhhhss..

pelik!
erm, juz nk komen, jgn terasa..peringatan untuk gurls lain jugak dan saya..
jempot la ke blog :D

ini blog

iLLusion dinie said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
iLLusion dinie said... Reply To This Comment

kesimpulannye..jgn sesekali letak gambar sbnr kt laman web sosial..
jdkan ni sbg pengajaran..ok=)

Regards,
Ahmad Dinie Mohd Mohsin

iLLusion dinie said... Reply To This Comment

kesimpulannye..jgn sesekali letak gambar sbnr kt laman web sosial..
jdkan ni sbg pengajaran..ok=)

Regards,
Ahmad Dinie Mohd Mohsin

Related Posts with Thumbnails