Anak Kembar Sazzy Falak :)

Assalammualaikum~!

Malas nak update panjang-panjang. Takut nanti post hilang lagi!

T____________T

Penat taw buat review filem kongsi. Time aku nak buat entri, time tu jugak lah blogger buat hal. Tu pon nasib baik boleh masuk dah ni. Ingatkan dah kena hack da.

So, mari kita hiburkan hati dengan gambar-gambar kat bawah:



Eii~!!! Bestnyer dapat anak kembar!! Nak sangat~!!

^___________^

p/s: credit to beautifulnara.com
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

6 budak cute cakap:

cacing said... Reply To This Comment

wah! nak sangat?? p cari family yang keturunan dia ada yang produce kembar,insyaallah leh dapat...

caliph shuriken said... Reply To This Comment

x sangka sazzy dpt twin ^^

latest en3: misi sang juara

althafunisa said... Reply To This Comment

ko dgn zul ada baka kembar tak?

e~car182 said... Reply To This Comment

@cacing

tu la,mslhnyer tak jumpa!

e~car182 said... Reply To This Comment

@caliph shuriken

tu lah kan,,rasa mcm takde baka kembar pon,,

e~car182 said... Reply To This Comment

@althafunisa

tad0p la!!haha,,

Related Posts with Thumbnails