Ben Ashaari Ajak Serbu Blog Baru

Assalammualaikum~!



Yey! Dah lama nak Abang Ben serbu blog ni! Syarat dia mudah je, bawah dari seribu follower, letak header blog dan siap! Expired pukul 12 tengah malam ni!
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

10 budak cute cakap:

fiq. said... Reply To This Comment

dtg serbu blog ni!!!!!!!!!

mas saari said... Reply To This Comment

salam perkenalan...
singgah sini dan follow!

jom datang blog Mas jugak..

UpProfits said... Reply To This Comment

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara | Kita yang popularkan Blog dan FB Hina Islam

Muhammad Khairul Fahmi said... Reply To This Comment

salam perkenalan...
singgah sini dtg menyerbu & follow belog ni =)

hepi blogging :)

akutetapaku.com said... Reply To This Comment

wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
serbu ramai2!!!!!!!!

http://akutetapaku85.blogspot.com

Fadzmie Mohamad said... Reply To This Comment

Serbu dan follow terus! :)

fadzmiemohamad.com

fRaMe+LenSeS said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..

Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

fRaMe+LenSeS said... Reply To This Comment

aippp. aiippp..

Nadh datang melawat lagi..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

ceriteraliyana said... Reply To This Comment

terjah sini~~
jemput ke blog CL`

salam perkenalan! ^^

not irene said... Reply To This Comment

saya qs dan tak kesal pilih qs masa belajar dulu.

dan siapa kata kerja tu tak penting?

penting sebab kita akan dapat rezeki allah melalui kerja yang kita lakukan.

tak semua kerja best datang dengan gaji yang best.

dan tak semua kerja yang tak best bergaji tak best

Related Posts with Thumbnails