Musim Bunga Di Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP) Part 2

Assalammualaikum~!!

Huh, seminggu baru nak hupdate! Penyakit malas asyik datang je~!

T__________T

Actually, aku nak update pasal wedding, tapi, bila tengok kat shoutbox tadi, alahai tak sampai hati nak kecewakan adik-adik akak ni.. Baik tak akak ni? Baik kan kan?? Ngee~~~!

Tapi, dia tak tinggal link lah pulak. Nanti datang sini bagitahu yek. Tapi, aku tak tahu lah nak cerita KMPP yang sekarang. Time dolu-dolu dan yang mana ada gambar aku yang comel-comel boleh lah aku cerita. So, haritu aku balik rumah jumpa lagi gambar-gambar musim bunga haritu. Nasib baik tak hilang! Pasal dinner dan shopping kat penang nanti lah ek aku buat dalam entri lain.

 See? Makin aku tak sampai hati nak buat entri lain! Oh adik Hidayat weh~ Kakakmu ini batch 2008/2009. Ni mesti tengok gambar je, ayat pendahuluan tak baca habis. Gelojoh sungguh!


Santek kan? Up close bunga-bunga kat KMPP.



Again! Sesi suai kenal dengan awek hot KMPP! Dari kiri Izzah, Sal, Nad, Nadia, Ecar. Yang spesis bulu kaki banyak tu dok ngambik gambar kitaorang.


Pedulik lah kan orang nak cakap apa dengan tak mandinyer pergi duduk atas jalan. Tapi tak pe, duduk atas jalan ramai-ramai tak ada orang nak cakap macam orang gila. Kalau ada yang cakap kami gila pon, biarlah! Giler beramai-ramai! Hoho, apa aku jadah yang aku merepek ni??

Tiga gambar terakhir ni aku sangat-sangat suka! Memang lah tak payah kayakan Air Asia nak pergi Korea! 


Well, iols pon nak jugak fefeling Korea jugeks. Takan nak bagi deyols, si Gula-gula dengan 24:7 je fefeling Korea! Aiols punyer siap original props. Theyols ada ke? Skirt pendek je apa barang??


Warga KMJ yang sorang tu sila la jeles ek!


Sebenarnya, aku nak sangat-sangat pergi KMPP lagi. Dari tahun lepas lagi. Lagipon, ada junior sekolah aku dulu masuk KMPP jugak. Tapi, sampai lah sekarang budak tu dah habis belajar dah pon aku tak jejak lagi kat sana. Hmm, TERKILAN sangat!

p/s : Tak biasa sungguh hupdate guna feature yang baru! Tak ceria! Er, mana butang publish ni?? Ok, dah jumpa kat atas! 

+______+



Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

9 budak cute cakap:

Cik Ila said... Reply To This Comment

selalu sgt lalu dpn KMPP...nk g penang.hehehe

e~car182 said... Reply To This Comment

@Cik Ila

wuwuwu~! nk jugak lalu lg T_____T

J.Syazwana said... Reply To This Comment

dulu sekolah kite pon ade pokok bungan ni. paling best ade satu pokok tuh die takde daun so bunga jek. cantek gilaaa !! hehe :P

WanyQyla said... Reply To This Comment

thanks kak for this post !!!
terharu gila !
thanks sangat2..
kalau ada pape lagi pasal kmpp,bg la tau lg eyh..
thanks !!
Wany, budak shoutmix.. =)

e~car182 said... Reply To This Comment

@WanyQyla

owh,,awk la orgnye,,hehe,,insyaallah,,smlm smpai mimpi2 KMPP ;p

Anonymous said... Reply To This Comment

nk tsnys klau kita nak ke bandar dr KMPP ni jaoh ke??

fantasy said... Reply To This Comment

klau nk g bandar jaoh ke x dr KMPP ni???

amalina syahirah said... Reply To This Comment

wow ! same lak kite pon kmpp student jugak !! hehe batch 12/13 >.<

http://liverpoorian.blogspot.com

farah izzati said... Reply To This Comment

salam..kmpp ni ok x?sy akn msok untk batch 2014/2015..rsa nk msok tp mcm tkot pn ad..xbesa dgn suasanany

Related Posts with Thumbnails