Dah Kutok Agama Aku,Nak Kutok Kaum Aku Pulak!


Tadi baru jumpa benda alah ni. Menyirap gak rasa. Dulu pasal Lynette Lincoln. Sekarang si Ong Siang Ying ni.. Aku try search minah ni kat FB dah tak ada. Mesti da tukar nama atau tak berani la tu. Aku tunjuk ni bukan nak bg rasa marah kat semua orang. Tapi, sampai bila kita nak kena pijak? Terasa weyh! 


nak je aku tambah kat status tu
"aku pon ta ske la kalo korang ramai.kdekut notes plak 2!
time azan tak reti hormat!"




yg ni benda dah basi..just nak share je.


Aku bukan tak nak sokong 1 Malaysia, tapi kadang-kadang aku rasa malas dan semangat tu kurang sbb ada orang-orang macam ni. Boleh guess sendiri kaum mana yg tak nak 1 Malaysia ni.. Dah la,malas tulis panjang-panjang. Buat sakit hati. Group kat FB pasal suruh Ong Siang Ying mohon maaf.

Picture first credit to lana ;)

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

13 budak cute cakap:

saya_arief said... Reply To This Comment

wujud jugak ea manusia cam tuh...

Nabiel said... Reply To This Comment

erk~
nie la dia kecanggihan yg di slh gunakan~
huhuhu~
mne dorang x ngutuk2 bgsa kte?
sdgkan Islam nie sbnrnye suci,takde gduh2,Nabi dulu pun layan baek pada yg bkn Islam nie..wlpn dihina~
tp melayu skrng?ckp sket nk melenting~
g balas balik..
tuh psl bgsa kte kne kutuk~
so,salah siapa?:)

FiesyaaChacha said... Reply To This Comment

yang 1st i pena bce da kt fb, yg 2nd tu gyla melampau la kn smpai na kutuk our Prophet. hishh. nonsense!

luZ a.k.a peRmataPuTiH said... Reply To This Comment

klau la aku jmpe mamat ngn minah ne...
siap la...

ParkAir said... Reply To This Comment

aiya amoi.... lu baik jual kuaci je la, sebok!
eh bukan kata kat cik ecar ye... ;)

suhaini here:D said... Reply To This Comment

kawan seopis aku pon prngai bansat cam neh..saba je la ari2...geram pon ade..huhu:(

soffya said... Reply To This Comment

mangkuk girl betul la...cakap tak pakai otak, inilah dia :P

****
dah follow..


salam..nice blog ya...

bila singgah, marilah kita berkomen2...sekdar mmbri pndgn...mungkin lebih beerti...

saling link melink lah antara kita ok.he...

Deep Down IN MyHeaRT said... Reply To This Comment

hmm.. speechless...
~sad~


p/s: nice blog..

e~car182 said... Reply To This Comment

suhaini:aih,,dpan2 pon sempat lg dyeorg ni ngutok ek,,

MiSz MaNja said... Reply To This Comment

huhu mmg mendatangkan kemarahan.. i pun xsokong 1 M'sia kalo ada org cen ghini.. waste time jerk..

e~car182 said... Reply To This Comment

miss:tu la kn,,bkn tana skong,tp bila da jd cmni,,
lemah+mls rasa nk skong,,

Pert Doherty said... Reply To This Comment

diorang manusia pelik.. ego dengan bangsa mereka yang xkan kekal pon kt dunia.. semoga diorg dapat hidayah masuk islam.. baru dia paham ape yang di"babi"kan ape yang di"dislike"kan.. aku dah malas nk komen maki hamun kt org cmni.. pasal perkara cm habis cm tu je lepas maki.. so tindakan aku skg berdoa.. aku tak tau nk wat macam mana lagi, nak saman diorang aku takde duit nk byar lawyer.. nak cari diorang lagi satu hal..

e~car182 said... Reply To This Comment

betul tu,,
report polis la,,

Related Posts with Thumbnails