Jom Tengok Benda Yg Paling Teruk Dalam Dunia!


the worst potrait
kau memang jht.bdk kecik pon nak buli.
tp memang ada gaya sikit la bro.



the worst place to work!
bertambah teruk sbb rakan sekerja montel


the worst place to sleep
macam mana mamat tu leh lentok,aku pon tak paham
dah lah ramai orang,awek cun pon ada


the worst job
euw!!geli doe!kalau wangi takpe.tapi,kalau hangit...




the worst advert
macam tak stabil je model tu aku tengok
dah macam asam keping je



the worst place to relax
ni pon boleh jd tempat paling teruk nak buat concert
free je dapat botol hinggap kat dahi

 the worst answer!
yg ni peberet aku.haha




Rasanya semua gambar-gambar tu jadi kat oversea kot. Owh! kat Malaysia ni sebenarnya ada jugak something yg paling worst! Nak tahu apa??

perkhidmatan telefon paling teruk!!
aku still tak puas hati pasal entri semalam.haha

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

12 budak cute cakap:

joegrimjow said... Reply To This Comment

haha
ada org maxis tgok ni
xke kene sound
hehe
xpe
hak pengguna

bulat said... Reply To This Comment

worst job 2 yg besh..keja rilek jer..tp ermm...hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

joe:tgk lar,,apa yg blh dibaiki,dibaiki..;)

bulat:haha,tak blh nak rilex kalo dah mcm tu..

Zoul said... Reply To This Comment

Bukan setakat maxis... semua sekali. Diorang lagi pentingkan keuntungan dr kemudahan pengguna. Mentang2 pengguna kt malaysia tak kuat, memacam diorang buat.
Tak pa.. nanti aku tubuhkan 'pengguna kuat..'

e~car182 said... Reply To This Comment

beres zoul!jgn lupa jemput aku join!

FaTiN said... Reply To This Comment

aku suka soalan yg ada gajah tu. feveret subject ^^

e~car182 said... Reply To This Comment

fatin:giv me 5 lar,,;D

"amethystchemiz" said... Reply To This Comment

wo...kalau maxis tau ni..habis..huhuhu

e~car182 said... Reply To This Comment

haha..kalau maxis taw,aku nak swoh dia bg blik RM2 smlm,,sp suroh pkdmatan teruk!customer byr taw,,

Elyn tintin said... Reply To This Comment

gila doe! memang marah gila ni! hehe

e p i x ____ said... Reply To This Comment

maxis mahal :P

e~car182 said... Reply To This Comment

epix:taw takpe..
mmg mahal pon

Related Posts with Thumbnails