Perlu Ke Kacau Bf/Gf Orang?

[notes from my heart 1]


story number 1-
location:FB
dialog between he and his friend


the girl:hairi,actually i miss u =)
he:aku xrindu ko pon!haha


dah terang2 boy 2 ada gf,tak perlu ckp i miss u terang2 ok.sembunyi2 pon tak payah.senang citer itu tak perlu.
nak joking pon,agak-agak la.and i dont think that was a joke.
xperlu jugak panggil dia dgn nama yg org lain tak panggil.itu gedik.


**************


story number 2-
location awal:FB
latest location:on the phone

for you info,tujuan number phone diletakkan di FB khas untuk member sahaja sbb baru tukar number.
clearly shown on the page that she already has a boyfriend.no need to called her.
bila call,sila fikir yg maybe that girl with her bf.and yes,she with her bf when the 1st time u called her.
please understand when that girl not interested in u when the only thing she said was "hmm" and "owh" when u asked/talked to her.
when she said she on her way to go to sleep when it was only 10pm,and u know she's lying,that's the sign she is not interested to talk with u 
u already know she has a boyfie, then no need to called her for 15minutes++ and again,the only thing she said was "hmm" and "owh".
u MUST know her bf will wait for her message but she cant reply his message because she was on the phone with u.duh~ that was sooo annoying.u are annoying.


if u read this,please dont call/text me again.i dont care what u want to think about me.sombong?berlagak?bajet bf kau handsome sgt?
because the only thing that i care is him.ada hati yg perlu dijaga.kalau nak kawan pon tak perlu lah call.cukup di FB sahaja.


Z:i am so sorry because u have to wait for me.without telling u about the stranger.sorry 



Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

11 budak cute cakap:

BUJANG SUSAH said... Reply To This Comment

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Anonymous said... Reply To This Comment

xprlu2,,,:)

Pert Doherty said... Reply To This Comment

btol.. xperlu kcu.. kawan pun rilex2 sudey.. xpyh nk tipon2.. pengganggu..

e~car182 said... Reply To This Comment

btol,,jgn lbh2,,agk2 la nk kaco pon,,

Jerinho said... Reply To This Comment

skang ni sume awek dah kepunyaan org... so nak xnak utk tidak mencelarukan keadaan yg dh agak rumit ni... maka wajarlah kita menekel awek org lain. sebab bg aku, lau ade org dpt tekel awek aku... aku kira org tu lg layak jd bf die. hangin tu mmg hangin, tapi ukur baju badan sendiri la kan kan kan

e~car182 said... Reply To This Comment

jerinho:owh,,aku faham maksud ko..
kira ko nak yg terbaek la untuk dia kan..

tp dulu ex aku pernah ckap camtu gak..
er,lebih kurang la..
then bila aku da kapel dgn org lain..
tak boleh terima..huhu

Jerinho said... Reply To This Comment

kat dunia ni byk benda yg susah kita nk terima. tp last2 benda tu jadi gak. huuu

mmbe aku dulu rmpas awek aku. tp selepas membuat beberapa siri penyelidikan barula aku tau... awek tu dh kapel ngn mmbe aku dulu. kira aku laa perampas. tp xpela dh balik ke pngkal jalan pun. membe pun sedaerah je pun. harap bahgia smpai ke cicit

miss_lemon said... Reply To This Comment

huh~
complicated tol masalah ko..
tape2..girl lain ada lg..

e~car182 said... Reply To This Comment

tol tu,,girl lain ada lg,,
aggap la tu sbgai pengajaran =)

Jerinho said... Reply To This Comment

nak jumpe yg single mmg susah skang ni. xkan nak hijack org punye lagi. kuang ajaq toi. nak xnak tggu dan lihat je laa. lau2 ade rezeki tuhan nak bg jodoh. lau xde pun redha je laa. hihi

hafeez khairi said... Reply To This Comment

sangat betul ape yang dicakap tu..ntah pape je kan org macam ni..nice,ada hati perlu dijaga..=)

Related Posts with Thumbnails