GB Dah Sembuh!! Happy3!! Tapi Ada Pesanan Untuk Ahli GB..

Wah! GB dah sihat hari ni. Tapi bila klik kat link akan keluar satu perkataan. Dah lupa apa perkataan tu. So, korang kena refresh balik page then keluar gambar bogel macam ni

lama jugak nak megecek..
harap korang sabar ye ;)


Then, dah siap check, korang boleh la masuk dengan jayanye!! Ops!nanti jap.. Ada pesanan untuk korang..
Kos untuk biayai website ni setakat ni guna duit Kong sendiri. Aku tahu ni dari admin jugak. Tapi tak ingat siapa punya blog. Ariff kalau tak silap. Eh, Ben kot.. Pesanan tu kalau korang nampak ads kat GB klik2 lah yek.. Ni bukan geng klik2..Tapi sekadar sumbangan korang untuk GB yang dah popularkan entri korang. Senang je kan? 

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

16 budak cute cakap:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

:) sempat masuk sekejap tadi :)

AinSaffarudin said... Reply To This Comment

I dh reg 3 hari lps tp knp tak blh nk ping blog eh ? Haih -_-

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie: hehe..len kali masuk klik iklan ;)

e~car182 said... Reply To This Comment

ain:tak blh ping?kenapa yep..hmm..

MiSz MaNja said... Reply To This Comment

Wah xsuke la bila die dah sembuh jadi centu..

e~car182 said... Reply To This Comment

tak pulih sepenuhnye lg la tu..sabar yep..

Miya, BeeMeyoewt. said... Reply To This Comment

hah, bagus bagus. sejuk sikit hati eden :)

e~car182 said... Reply To This Comment

tapi tak full lg..hehe
nanti refresh page,dia check coding balik..;(

eyriqazz said... Reply To This Comment

gembira juga GB back..

P/s : Pandangan peribadi, font kecil..agak susah dibaca...

zaiMi said... Reply To This Comment

tengahari tadi boleh ping elok je. mungkin ada lagi benda yang dia nak ejas kot. bagi lagi power. :)

e~car182 said... Reply To This Comment

eyriqazz:tuan blog pon tak suka font ni..
layout ada masalah pe ntah ;(

e~car182 said... Reply To This Comment

zaimi:aku pon sempat ping..2 lg..hehe..

bellar0ssa said... Reply To This Comment

yeah seronoknye ade GB. =D

e~car182 said... Reply To This Comment

;D

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said... Reply To This Comment

dah lama tak masuk GB.sebab takde entri baru maka takdela nak ping blog.

e~car182 said... Reply To This Comment

razi:o0o0o..so,cepat2 la wat entri baru!;)

Related Posts with Thumbnails