Thank U Zackzukhairi.You Have Made My Day!



 ??????


Er..kenapa tajuk macam jiwang je?? Aku ada apa-apa affair dengan Zack ke?? Secara jujurnya, aku kenal dia ni kat GB.. Time tu bosan-bosan, so saje lah belek-belek ulasan blog. Mana lah tahu kot-kot ada orang ulas blog aku yg lama tu. Tahu dah tak mungkin, tapi saje jer. So, buka la satu-satu blog yg dah dikupas diulas. Tapi, bila bukak je blog si zack ni. Aku rasa macam dah jatuh cinta pulak kat tuan blog blog ni! Habis semua cerita dia aku baca. Tak bergerak seyh aku! Banyak giler browser aku bukak sbb nak baca cerita dia. Agak kecewa gak biler dapat tahu dia dah ada awek.. Ok,aku tipu jer. Kecewa bila ada certain cerita dia macam dah tak wujud. Contoh: Kisah artis part1. Entah-entah kena ban tak?? Haha. 



Di sini lah permulaan perkenalan kami




Then,bila dah habis baca semua cerita dia,(aku baca dalam masa 1 hari je) rasa macam nak buat 1 entry pasal mamat handsome ni yg minat giler Lisa Surihani. Tapi tak tahu nak tulis pasal apa. Kang dia ingat aku stalk dia plak. Aku komen kat box dia dulu pon dia tak online a.k.a tak layan. Bagi aku, dia dah macam artis pulak. Kalah Iqram Dinzly kesayangan aku. Tapi Ashraf Muslim tetap menang ah lawan dgn ang Zack!




Then pada hari yg bersejarah ni, aku try la komen kat box dia, "dah jatuh cinta kat blog ni!!" Aku yakin dia mesti tak balas punyalah. Banyak lagi awek-awek dia nak layan. Tiba-tiba perkara yg tak disangka berlaku! Dia balas kat box aku! Ok,memang macam jakun. Sama macam Ashraf Muslim cakap "i miss u" kat aku. Tapi, bg aku bila blogger otai macam dia ada masa nak balas box aku, macam dihargai pulak. Mungkin sbb aku minat giler dgn zack blog dia! Korang tak minat takpe. Yg penting aku nak cakap blog dia memang best! Siap ada kartun-kartun. Memang sesuai untuk budak umur 9 thn 19 tahun macam aku.


ni lah komen si zack tu.thanks gak kat dia sbb ajar aku macam mana nak buat ni ;)
(siap dapat compliment tu!haha)


Selain tu,dia gak jd follower aku. Bukan senang weh orang yg ada 1k followers nak follow org yg ada 10 follower je. Tapi kalau dia memang suka follow-memfollow balik ni tak tahu lah kan. Tapi aku tetap happy! Haha. Kalau ada orang yg cakap blog dia tak best, aku rasa macam nak sumbat selipar kat mulut dia. Ada lah sorang ni aku jumpa cakap tak best pon blog dia.  Mesti ang tertanya-tanya kan zack?? Tapi ada sbb gak kenapa dia cakap macam tu. Sbb dia jealous!!! Haha. Bf aku lar tu! Nama dah lar lebih kurang dgn zack. Aku tak kira, aku nak minat jugak blog Realiti Konspirasi ni!

a lot of thanks to zack zukhairi ;)


to zack:nanti ang balik malaysia, jangan lupa bagi buah tangan. Mesti ada punya kan??Haha. Penat dah bodek puji ni! Blog ang mmg best! Owh,lupe. Sama lar kita duk UM!;p

to zulhairi:jgn jelez ek..sy tetap syg awak lar,,;)


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

7 budak cute cakap:

zack zukhairi said... Reply To This Comment

wah! boyfren nama zulhairi ek?
hehe. dekat2 dah tu! :D
anyway, thanks singgah and sudi
review blog saya. memang tak best
mana pon blog tu, macam yang bf
awak cakap. tapi xpe la. tu kan
blog conteng-conteng je? :)

thanks tau.

e~car182 said... Reply To This Comment

yup2.mmg dekat pon!

dia jelez tu..
asal dating citer pasal blog awk
;p

jgn lupa buah tgn dr jepon!hehe

amoi said... Reply To This Comment

neh mcm fall in love dgn zack dari fall in love kat blog dia je. hahaha. memula pun aku tak expect mamat neh follow blog aku. then aku pun follow balik. then jadi fan facebook dia tu. jadi fan aku silent reader. until aku tegur dia kat satu gbr kat facebook dia.haha. owhh. aku suka mata stim dia tu. wuakakakaka. tak caya, lihat la facebook dia. hahahahaha!

e~car182 said... Reply To This Comment

amoi:haha!ye ek??tade la,,cme kagum ngn otak dye je,,huhu

haha!gmbr mata stim yg mana ek???

Ariff Shah said... Reply To This Comment

blog zack memang power. tak boleh disangkal lagi kepoweran dia

e~car182 said... Reply To This Comment

hah..btol tu..

khairilz said... Reply To This Comment

haha..
pelik..
nama bf ecar zulhairi
nama blog fav ecar zackzulkhairi
nama aku zulkhairil

kebetulan plak terbaca post ni. :P

Related Posts with Thumbnails