Akhirnya Aku Dapat Anonymous Yg Jahat.Siap Cakap Aku Bodoh Lagi!

*nak bg komen tekan kat tajuk post yek,,^_^*


Hahaha. Aku nak gelak weyh! Tak sangka ada jugak yg sanggup post komen panjang-panjang walaupun menyampah. Kepada abg YAKUZZO dan shu, a lot of thanks yep. Aku kalau dah menyampah dengan entri orang lain pon tak sanggup eden nak komen panjang-panjang. Tekan pangkah je cukup! Ni lah kata-kata semangat dari mereka:




Buat abg YAKUZZO yg encem bangat, tu bukan comment,tu entry nama nya.. Sila masuk tadika semula yer.. Awak je la satu-satunya manusia bertuah kesayangan maxis agaknya.. Kami yg lain-lain, iaitu tukang bagi komen yg lain kebanyakkan tak puas hati dengan perkhidmatan maxis. Maka, adakah kami bodoh? Adakah saya yg kiut miut ni bengap wahai abg YAKUZZO yg cerdik pandai? Abg YAKUZZO, awak sihat tak? Saya risau awak meluat dan terus muntah-muntah. Bimbangnya saya kat awk.. Kalau saya tak mengadu masalah saya di blog, saya nak mengadu pada siapa lagi? Pada abg YAKUZZO boleh tak sayang? Owh, abg YAKUZZO memang memahami isi hati saya. Saya dah lama nak buka syarikat sendiri. Nak jadi CEO. Tapi abg YAKUZZO tolonglah bagi modal ye~ Sebab maxis tak bagi ganti rugi la saya nak tarik perhatian abg.. Dan saya berjaya! Hebat jugak entri saya sampai kalah ayam kat kampung abg YAKUZZO!;D




Ni mesti orang yg sama ni. Letih aku nak tulis surat cinta

Buat shu, i lagi hate u dari i hate celcom. Celcom bg i sim card free. U bagi i komen je. U tak sehati sejiwang dengan i. I tak minta sedekah, celcom yg baik hati sangat. Sanggup datang lawat i kat matrix dan bg sim card. Kalau u rasa u sayang celcom lebih, u tinggalkan i. U kawen la dengan YAKUZZO. [ceh!padahal org yg sama.ingat aku budus hudus macam kau ke?] tengok cara taip dah tahu. Tak payah la malu-malu siput sedut nak guna nama orang lain. Muahaha!


Buat kedua-dua makhluk paling seksa ni, terima kasih bangat deh mau singgah! Siap drop komen lagi you! Panjang bangat komentarnyer~ Terharu gue.. Lain kali kasi komen lagi ya dong! Enggak sabar mau ketemu sama lo lagi! 


Ni link entri tersebut.[yg mereka komen] Banyak lagi yg sokong aku. Takat dua ni je yg kutuk.. Moh ler bawak geng maxis dan hentam lagi. Blog aku,suka hati lah nak luahkan perasaan! Hahaha! ;)


p/s:lagi satu blog yg aku tak nak masuk dah, tajuk dan entri yg tak sama.tajuk punya gempak, biler baca entri aku macam... huh??*blank*

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

48 budak cute cakap:

n@m@n said... Reply To This Comment

nasib baik pakai streamyx..hehe

rossoneri said... Reply To This Comment

lol, entah2 dia saja nak kenekan kamu x..mcm bukan pasal mxs semaata2 je

wan fahmi said... Reply To This Comment

hahaha..lawak la diorang tu..apa2pun streamyx the best

e~car182 said... Reply To This Comment

naman:streamyx ada sim jugak ke?hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

rossoneri:ni tak puas hati psal mxs ni,,hehe


wan:tu la,,pdhal org yg sama,,

lana leopard said... Reply To This Comment

X faham dgn org yg kita tak kacau dia tp dia leh panas ati lak ngan entry2 kita... Mental kot....

e~car182 said... Reply To This Comment

lana:jiwa terlebih emo tu,,
kilang maxis bapak dia pnya kot,,huahua

kenwooi said... Reply To This Comment

well.. have to bear with it la =)

e~car182 said... Reply To This Comment

ken:ya lah,,
;)

FaTiN said... Reply To This Comment

haha. obviously dari org yang sama :D

e~car182 said... Reply To This Comment

fatin:tahu takpe!
buat lar gaya tulis lain sket

koru said... Reply To This Comment

ape kes??haha..marah macm nak rak!

e~car182 said... Reply To This Comment

koru:haha,,
tu la pasal,,
emo giler!kalah awek ko,,
hehe ;)

zulhairie said... Reply To This Comment

ha2,,,jgn lyn org gler ntah dr hosptal bhgia kot,,,:)

e~car182 said... Reply To This Comment

haha,,yela kot,,

.khai. @ drcomot said... Reply To This Comment

kita biarkan sahaja mereka(:

e~car182 said... Reply To This Comment

;)

e~car182 said... Reply To This Comment

testing!

ParkAir said... Reply To This Comment

diorang ni masalah hormon tak balance kot.
lucu bila Yakuzzo tulis:- "MELUAT AKU MMBACANYA", dah tu kenapa kao baca setannnnnnn....

Fia Abas said... Reply To This Comment

lorr..cengtu pon buleh jd gaduh ker?ishh..ishhh..ishhh..kan ke namanya blog utk tempat luah perasaan bg sesetengah org dan utk sharing info bg sesetengah org yg lain hehe

kalo xsuka xpayah baca la kn?gelak sorg2 sudah hehehe *opss,pjg pulak..i bkn yakuzzo mahu pun shu =P

Aidi-Safuan said... Reply To This Comment

hahaha...ala, abaikan jer orang2 camnih. bukan dapat ape pon.

karang nanti diorang marah ngan blog anda karang, diorang hack pastu hancurkan plak blog nih. :p

sweet.ants said... Reply To This Comment

bodohnya bnde camtu pun nk argue ke?
x suke boleh blaa laa..huhuu

e~car182 said... Reply To This Comment

park:tu la yg plik tu,,

e~car182 said... Reply To This Comment

fia:mmg pon,,
blog ni kn tmpt luah prasaan,,
rmai je yg skong info tu,,
ngeh3

e~car182 said... Reply To This Comment

aidi:huhu,,bhya tu,,
tp kalau nk hack,kena pkai software,,
;)

e~car182 said... Reply To This Comment

sweet:yeah!stuju tu,,

anatayuni said... Reply To This Comment

sengal gak mamat 2eqo tu...kehkeh...
terang lagi bersuluh...2 org yang sama...komen atas bwh..lengok bahasa sama...kalau ye pun nak mengomen...pakai otak meh...
dlm satu masa yang sama..aduyai/.....;p

e~car182 said... Reply To This Comment

tu la,,tak pandai lgsg!!
haha,,
nampak sgt2,,

btw,thnx sbb komen jgk,,;)

✿Lovillea✿ said... Reply To This Comment

ape punya olang mcm tuh...
xbaik wt onar kat page org lain.. ishhhhh.. jahat2 human cm tu perlu di hapuskan...

e~car182 said... Reply To This Comment

tak boleh nak dihapuskan,,
sentiasa ada di mana2,,susah!

h said... Reply To This Comment

saya lagi suka pakai streamyx :)

e~car182 said... Reply To This Comment

tak pernah try lg,,
nnti la try,,;)

zaiMi said... Reply To This Comment

wahaha! nak pecah perut aku baca komen diorang. marah betul diorang tu ye? diorang ejen maxis ke? entah2 dapat komisyen komen macam tu. haha

deqyalalink said... Reply To This Comment

ok entry sgt panasss..ahaha...tak gagah ahh komen kai anonymousss...

e~car182 said... Reply To This Comment

zaimi:aku pon rasa camtu..org maxis ni cpt tol sentap!haha

e~car182 said... Reply To This Comment

deqya:haha.dua org ni la yg bikin hot

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

ala dia saja jek mintak kasih sayang lebih sikit tu :P hihihihihi

dia pun nak glamer ..kasik dia glamer sikit

e p i x ____ said... Reply To This Comment

ewah panjang nye komen. mengalah kan entry jee :p

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie:suruh dia mntk kasih syg dgn celcom ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

epix: ;)

gelarezz said... Reply To This Comment

aduh..lawak btol..
gadoh2 gini pun bukan dpt ape dri maxis dgn celcom pun..
bagi owner2 tuh jadi bertambah2 kaya ade ah..hahaha

aku rase megkin mereka tgh period kott..hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha..memang!tgah PMS tu,,
mgkin jugak org maxis

maCy said... Reply To This Comment

apsal cm bgus sgt kutuk2 cm2?

e~car182 said... Reply To This Comment

ntah lar macy..
taksub sgt dgn maxis kot!haha

Ringgo said... Reply To This Comment

besa la tu .. macam2 perangai manusia ni

e~car182 said... Reply To This Comment

ringgo:ngengade je mamat ni

CONNIE said... Reply To This Comment

opss. saya pemint maxis jugak.

e~car182 said... Reply To This Comment

tape..
ok je mnt mxs..ada hak msing2..;)

Related Posts with Thumbnails