Cet!Aku Baru Sound Tadi,Dah Ada Yg Buat! Tak Faham Bahasa Ke Apa?

First thing, sorry la kalau entry ni agak garang.. [Entri ni kesinambungan dari entri Aku Tak Akan Masuk Lagi Blog Macam Ni!] Pelik dengan makhluk macam ni. Tahu nak untung je. Nampak sangat masuk blog orang, tinggal mesej kat shoutbox dan blah! Aku tahu tu hak masing-masing nak baca blog orang tu ke tak nak. Tapi,hargai la sikit weh. Ni nampak sangat kau gunakan konsep "touch n go". Tak percaya, tengok ni.



See?? Betul tak apa aku cakap?? Entri paling atas aku dah warning pada orang-orang macam ni. Sah-sah guna konsep "touch n go". At least baca la entri yg tuan tanah tu tulis. Sebab kebanyakkan akan visit semula blog yg ada dekat shoutbox tu. Ni tanda aku hargai pelawat-pelawat yg datang kat blog aku. Dan aku tak berminat la nak join bisnes-bisnes macam tu. Aku tak kisah tak nak baca pon, at least dapat up traffic. Tapi,tujuan aku buat blog nak share something dengan readers. Aku agak bengang sebab dah terang-terang aku tulis tak nak masuk blog macam tu, dia boleh buat iklan pulak! Aku yg baik hati ni pergi lah jugak kat blog tu. Dan yes! Kalau tu peraduan teka dan menang, memang aku akan dapat grand prize! Blog kau jana duit semata-mata!

p/s:maaf kalau ada yg terasa.


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

38 budak cute cakap:

Rienz said... Reply To This Comment

hahahaha.....no comment lar aq psl bnder ney...XD

Anonymous said... Reply To This Comment

saba2 k,,,jgn mara2,,,awk 2 cute,,,xbek mrah2 cni,,,snyum sket,,,,:)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said... Reply To This Comment

hahaha...
aku bru nk gtaw td kt shoutbox 2...
yg ats 2 aku la..'jon'...
da bnyk kli aku kne mende2 cmne..

e~car182 said... Reply To This Comment

rienz:ko baru je komen,,hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

anonymous:ye,,sy tgh snyum la ni,,
tulisan je marah2,,;)

luz:ko ke jon tu??hehe

FaTiN said... Reply To This Comment

dapat wang tu :D

e~car syg, asal susah sgt nak klik utk drop komen ni? hehe

zaiMi said... Reply To This Comment

biasa la tu. penyepam ni ada di mana2. dan diorang ni tak makan saman. sabar je la. hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

fatin:tu la psal,,
kdg2 dia ok,kdg tak,,kesian kamu ;(


zaimi:hehe,,thnx ;)

kakiinternet said... Reply To This Comment

geng2 "head hunter" ni mmg bersepah dan merimaskan. Aku nak ajak kekawan semua, bukak google, search " buat duit internet".
Kuar result, meh kita beramai2 klik result Adword yg belah kanan tu. Dorang kena bayar tu setiap klik paling kurang 50 sen per klik. Kasi dorang rugi sebab menyemak sangat. Roger?

e~car182 said... Reply To This Comment

wah~
mahal tu,,
nnti aku try

Mknace said... Reply To This Comment

:) :) :)
biasala manusia ni..
tak semua sama

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe..
;)

ZACK ENTRY said... Reply To This Comment

xleh nak wat pe..terima je la..sy pon terkene..sabar sbhgn drpd iman..=)

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,thnx zack ;)

SHaFiQa said... Reply To This Comment

hihi grgnye tqah..
tkot aku..
skurang-kurangnya bacela entri dlu kn...aku skong!!

SHaFiQa said... Reply To This Comment

hihi grgnye tqah..
tkot aku..
skurang-kurangnya bacela entri dlu kn...aku skong!!

SHaFiQa said... Reply To This Comment
This comment has been removed by a blog administrator.
e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,dlm blog je grang,,
;p

btol tu,,
at least baca lah satu dua kerat,,

TMUkmkd said... Reply To This Comment

ayarkk aku tak leh tekan tajuk ni sebab ada bunga2 kacau XD

so orang gitu ko abaikan je

normal distribution orang kata
ada orang macam tu
ada orang macam ni

malangnya aku dah tak de shoutbox. so tak de layan dan benda gitu :D

nizam6281 said... Reply To This Comment

hehe name saye ade disitu~~yeah!

e~car182 said... Reply To This Comment

TMUkmkd:betul2,,
alamak!blog ko tak ada shoutbox ke?
baru nak letak iklan ;p


niezam:promote2!!;D

FiesyaaChacha said... Reply To This Comment

i lg la ecar, siap bg comment plak pepanjang. ahah. sengal ouh dowg. =.=

mello said... Reply To This Comment

waaahh jgn garang2 sngt tau! hehe =D

ParkAir said... Reply To This Comment

woooo ecar dah ngamuk, takott!!
sabar jangan marah2 nanti cepat naik uban. ;)

e~car182 said... Reply To This Comment

fiesya:sama la kte~ =__=
ta suke,,

e~car182 said... Reply To This Comment

mello:nak tkotkan blog tu,,hehe

park:mana ada ngamok,,hehe

Kujie said... Reply To This Comment

salah satu sebab tak letak shoutbox...sbb inilah

e~car182 said... Reply To This Comment

o0o0o,,
ptot la,,hehe

Si Panda said... Reply To This Comment

u hate people spam macam nih.. saya pulak benci orang klik iklan yang memang tak da kat blog tuh.. hahaha.. 2-2 annoying kan :)

e~car182 said... Reply To This Comment

panda:haha..phm2,,
tade iklan tp org tggl kt shoutbox nuff tido kn?;)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said... Reply To This Comment

cukup menyemak dtg shoutmix dok iklan pelik2.

e~car182 said... Reply To This Comment

syazwan: yes!samalah kita ;)

eja_zek said... Reply To This Comment

sabar2....(^_^)

e~car182 said... Reply To This Comment

ye~ ;)

Anonymous said... Reply To This Comment

My name is Dorothy Gibson I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for loans payday loans online company.

Anonymous said... Reply To This Comment

Guten Tag! My name is Beatrice Luck . borrow money

Anonymous said... Reply To This Comment

Buona Sera! Pamela Moon . payday loans

Anonymous said... Reply To This Comment

toronto bad credit loans This website is the best quality I enjoyed it hugely
AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817

Related Posts with Thumbnails