Perangai Lelaki Yang... Memang Susah Lah Nak Faham

Ni part 2 tentang perangai kebanyakkan lelaki yang susah nak faham. Part 1 boleh baca kat sini.

hensem ke? biasa je.

Situasi 1: Dialog antara mr X dan mr Y kat maple 14


mr X : Weh bro! Per cer skarang huh?
mr Y : Lite2 je..ok la.. ko?
mr X : Aku pon bese2 jer.. Eh, ko kapel dgn awek cun tu lg ke?
mr Y : Em, dah sebulan clash..
mr X : WTH! Kenapa? Cun tu..
mr Y : Em,entahlah.. *muka da nak nangis*
mr X : Eh,story ah ngan gua bro.. *muka simpati+nak tahu gosip*
mr Y : Dia CURANG ngn aku..
mr X : WTF! Stupid punye perempuan! Ingat cun sgt lah tu! *padahal dah 2 kali puji* Perempuan zaman sekarang dah tak boleh percaya! Byk lg perempuan kat luar sana..chill k!


yeah!this is what we called HANDSOME!
tapi ada yg kata dia ni GAY! tidakkk!!


situasi 2 : Dialog mr X dan miss A kat YM *mr X adalah orang yang sama*


mr X : BUZZ!
miss A : Ye, kenapa?
mr X : Sombonk ko skg eh.. *ayat lelaki biasa guna kalau nak tegur member pompuan padahal dia yg sombonk*
miss A : Eh,mana ada aku sombonk..busy lah skrg..
mr X : Eleh, busy dgn balak ko lah tu..
miss A : Mana ada. kitaorg dah clash lah..huhu
mr X : Hah?pesal lak?
miss A : Dia ada pompuan lain..
mr X : Owh, BIASA LAH..lelaki! Memang susah sikit nak setia. Lagi2 balak kau tu hensem. Mesti ramai yg sangkut!
miss A : Ok,fine!!

Siot je laki macam ni kan? Curang dengan dah ada orang lain tu tak sama ek??
Lelaki curang boleh..perempuan tak boleh eh?
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

32 budak cute cakap:

♥ღツ nadia ibrahim ✖ツ said... Reply To This Comment

siot je mr x tersebut~~~

TMUkmkd said... Reply To This Comment

haha banyak orang gini kan :D
tapi paling kurang dia cuba nak coolkan member dia :D
tapi agak2 la kan :p

e~car182 said... Reply To This Comment

nadia:mmg pon..

e~car182 said... Reply To This Comment

haha..mmg byk!
ada mmber aku sorang camgini

nEo.. said... Reply To This Comment

Haha..nice one.

p/s-pic kat atas tu dua-dua tak hensem..:D hehe

afizzat said... Reply To This Comment

mr x nak motivate aje sbnOrnye 2..haha. tp cra xkena.

e~car182 said... Reply To This Comment

neo:haha,,abes,sp yg encem??;p

e~car182 said... Reply To This Comment

afi:haha,,tu bekap kaum sendiri tu,,

cEro said... Reply To This Comment

hm..
complicated nih..
tp tak sume laki camtu rasenye..
laki nih, once dah setia, jd sgt setia tau..

tp pompuan pon same kan??
pantang nmpak laki dagu terbelah sket..

e~car182 said... Reply To This Comment

haha..tu ler aku tulis kat atas tu kebanyakkan..

mmg ada perempuan yg curang..
tp bila perempuan curang kena kutuk,laki curang org ckp standard ler tu..huhu..

e~car182 said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
cikgadis said... Reply To This Comment

huh! kurang hasam sungguh!

zella y said... Reply To This Comment

selalu gak dgr ayat2 mcm ni heheh

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

oh kalau ppn, ppn skrg xleh caya

kalau laki yg curang,
biasalah lelaki mmg susah nak setia

waderfak

hahahahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

cik gadis:hah..tul tu

e~car182 said... Reply To This Comment

zella:ye eh?nampak sgt betul...

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie:haha..tu la alasan lelaki

zaiMi said... Reply To This Comment

aku setia. hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

tahniah2!!;p

rossoneri said... Reply To This Comment

hehe ingtkan pasal mr x ni nak pangkah ex kawan dia...sbb byk lelaki jenis macam neh...

e~car182 said... Reply To This Comment

haha..jenis yg mcm mana?
member aku sorang jenis mr X ni

Rashid said... Reply To This Comment

salam

ishhh laki tu. Batu berapi betul..

Kujie said... Reply To This Comment

biasalah...sbb dia pun sama sepisis

AyanaAsham said... Reply To This Comment

dak seri kuantan
lahir thn 90 ke?

ParkAir said... Reply To This Comment

hari ni pulak ada member aku nasihat setia la pada yang satu, tak payah curang. padahal dia dulu bukan main ramai spare part. (kalau passing kat aku sorang 2 kan bagus)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said... Reply To This Comment

lelaki yang setia macam i memang susah nak cari dah kat luar sana.wakakaka.

e~car182 said... Reply To This Comment

park:haha!bukti tu!

e~car182 said... Reply To This Comment

fakhrurazi:eh?leh cayer ke ni?;p

.khai. @ drcomot said... Reply To This Comment

huhu dalam dunia ni ada mcm2 orang.. sume lain2 perangai..

+akufobia+ said... Reply To This Comment

boo laki curang.haa?

e~car182 said... Reply To This Comment

booo jugak

ira elysa said... Reply To This Comment

geramnye ngan dyeowg niey kan

Related Posts with Thumbnails