Ada Sesuatu Yg Sangat Penting Untuk Korang Semua.So, Semua Kena Baca Entri Ni!

Uish! Dah 2 hari tak tulis entri. Unique visitors pon dah kurang. Aih..dah lama dah sebenarnya nak tulis entri ni. Tapi,selalu je ada halangan. Busy la.. Padahal busy dating Dan akhirnya dapat gak tulis untuk korang semua! Hari ni nak tunjuk something special untuk korang semua. So, duduk dan tengok baik-baik. Jangan nakal-nakal.


http://www.cute-smiley.comNampak tak kawan-kawan?? Tiba-tiba je unique visitors melonjak naik! Daripada 87 ke 332! Masa tu tak silap aku, aku buat entri pasal Aku Tak Akan Masuk Lagi Blog Macam Ni! Siapa tak baca lagi cepat pergi baca!! Kenapa melonjak sampai macam tu ek? Of course la sebab entri aku best.. Kan? Kan? Ok, aku gurau-gurau manja je la dengan korang. Ni semua sebab korang taw!! Korang baik hati nak baca blog aku. Saaayangg korang sangat! Nanti di akhir entri aku bagi hadiah eh..


http://www.cute-smiley.comHah,yg ni khas untuk bebudak Geng Blogger. Siapa tak join lagi, meh join meh.. Yuran RM5 je sebulan. Ni lah entri yg aku cakap tadi. Siap dapat antara entri paling popular tu. And again ni semua sebab korang yg baik hati lagi encem dan kiut-miut!! Thanks sangat-sangat yek! Aku jugak ada sediakan macam mana nak popular kat GB. Jemput la try tips tu. Ada lagi satu nak tunjuk..

http://www.cute-smiley.comBuka mata luas-luas ye.. Siapa la budak comel kat atas tu? First time dapat yg paling atas! Haha. Tersenyum jap aku tengok. Biasa dapat paling atas si luz tu.. Tak pon miss lolly. Dan sekali lagi ni semua becase of you guys! Sayang korang lebih la! Dah tak tahu nak cakap macam mana..

http://www.cute-smiley.comLast but not least, follower dah cecah 100++!! Thanks again to all my followers. Link korang aku dah letak kat belog khas. Tapi banyak yg rongak. Kalau link korang tak ada sila mention ye.. Mana yg aku tak sempat nak cakap "thanks sbb jadi bidadari kayangan" sorry sangat-sangat. Kadang-kadang aku lambat link kat belog khas. Dan aku menanti follower yg ke 182 dan 211 and maybe 223. Blog ni tak akan hidup tanpa korang semua taw. My readers and my follower! Aku pon tak banyak idea dah nak tulis and korang pon mesti tak sabar nak tengok apa hadiahnya kan?? ok, sila skroll ke bawah...




Ni lah hadiah nyer! Kerata paling mahal di dunia. Bugatti Veyron! Suka tak??

p/s: sangat-sangat berterima kasih pada korang semua. Yg dah drop komen, korang buat aku rasa lagi semangat nak tulis entri tiap-tiap hari sebab aku tahu korang baca blog ni dan aku pon tak cakap sorang-sorang. ^_^

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

25 budak cute cakap:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said... Reply To This Comment

Padan la popular...kasi semua peminat Bugati Veyron sorang sebijik.Fuh! kaya kaya.

p/s:Bugati Veyron ada 16 jer dalam dunia.Wakakaka.

eyriqazz said... Reply To This Comment

congratz...teruskan usaha ye..

e~car182 said... Reply To This Comment

fakhrurazi:hehe,,nnty aku tempahkan byk lg..

e~car182 said... Reply To This Comment

eyriqazz:tq ;)

a1zudd1n said... Reply To This Comment

penangan gb..huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

ngeh3!;D

pening sunguh said... Reply To This Comment

aku bila lg la nk cm 2. *sedey sekejap

farra8979 said... Reply To This Comment

wah, bestnye... bile la me nk merasa cenggitu ek..

PEREKA CERITA said... Reply To This Comment

wah terharunyer dapat hadiah
hahaha....

Luffy said... Reply To This Comment

satu pencapaian tu
leh cerita kat anak2
hehehe

e~car182 said... Reply To This Comment

pening & fara:boleh je..aku ciap da bg tips..hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

pereka:welkam2 ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

luffy:t kat cucu2 pon aku cite

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

waa bugatti veyron tuu tapi xsesuwai kalau bawak jalan kat kl..jem tetap jem hahaha

semangat jek kalau tengok visitors melonjak camtu :)

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie:bawak jalan2 g sabah..hehe

yep2..tol tu..ni semua sbb korang la ni ;D

cik EPAL said... Reply To This Comment

congrats. nak link juga boleh?? :D

e~car182 said... Reply To This Comment

cik epal:buleh2!t sy msukkan link lam belog khas ;D

zaiMi said... Reply To This Comment

wah famousnya cik ecar kita ni. hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

hoho..tak lar..aritu je la yg femesnyer..;p

akiN aMar said... Reply To This Comment

wah!nak jugak Bugatti Veyron bleh?...hee
nway nice blog dear..:)

e~car182 said... Reply To This Comment

akin:buleh3!amek lar..kc free je,,;D
tq..;)

From The News said... Reply To This Comment

waahh..mantap trafik!! cayalahh

e~car182 said... Reply To This Comment

thnx ;)

mie said... Reply To This Comment

tajuk gempak tu wajib. hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe..tp kalo tajuk gempak tak ada kaitan rasa nak sepak gak kan?;D

Related Posts with Thumbnails