Perangai Lelaki Yang... Susah Nak Faham

Korang jangan ingat perempuan je ada perangai macam ni. Lelaki pon ada ye..  And kadang-kadang aku rasa lagi susah nak faham lelaki dari perempuan..


kalau handsome macam ni dimaafkan




gf : Awak, tadi Ashraf ym saya. Dah lama betul tak contact dengan dia..
bf : Hah? Borak pasal pe? *nada ada bau jelez*
gf : Macam2 la sbb dah lama tak borak..
bf : Mesti lama awak ym dgn dia kan? *bau jelez makin kuat*
gf : Boleh la.. *bau jelez dah sampai kat lubang idung*
bf : Em..yg awk layan dia tu naper? Borak kejap dah la. Dah, pasni tak payah ym dah dgn dia.
gf : Tp dia tu kawan saya..
bf : Kawan pon tak payah la borak lama2. Dah2 pasni tayah ym dia dah ok? *queen control!*
gf : Ok..
bf : Bagus2!! *muka bangga cam tapir*


gf : Awak, nak tanya something..
bf : Ye sayang.. Apa dia?
gf : Nape saya tengok dlm inbox fb awak byk msg2 perempuan2 lain? *diulangi perempuan-perempuan*
bf : Alah sayang, tu mesej2 dgn member2 sekolah dulu..Sajer nak tahu diaorang pe cer skarang..
gf : o0o0o.. *nada tak puas hati*
bf : Alah, jgn la jelous sayang.. diaorang semua MEMBER JER tu..
gf : WHAT THE ****?? *rasa macam dejavu*


kawan dgn member tu tak sama ek??
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

34 budak cute cakap:

abcmilo said... Reply To This Comment

alaa..lelaki
die buat boleh..
kalau pompuan buat sume tak btol
ceettt

e~car182 said... Reply To This Comment

mmg ler kdg2 lelaki camtu..heh

sniffa93_aznil4eva said... Reply To This Comment

aiyoyo.
slalunya camtu ah

Sarah Zulkefli said... Reply To This Comment

hahahaha..nape klau pmpuan xleh, tp lelaki boleh?? x aci tol

e~car182 said... Reply To This Comment

sniffa:hmm..tu la pasal..

e~car182 said... Reply To This Comment

sarah:entah ler..aku pon pelik..

kenwooi said... Reply To This Comment

well.. this is jealousy.. very normal actually.. the most important thing is to have trust =)

e~car182 said... Reply To This Comment

kenwooi:yup2..but i dont like it sometimes..;)

zaiMi said... Reply To This Comment

aku tak macam tu pun. haha

e~car182 said... Reply To This Comment

zaimi:bagus la kalau tak ;)

~ ReD ~ said... Reply To This Comment

hmmm...mmg x puas hati ngan lelaki cmni. kita buat, x leh. siap jelez tahap tenuk. dia buat? selambaer cipaaaan je bagi alasan sama.. apa hal plak?*emo*

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

standard la laki mmg camtu gf dia sume tak leh, bila kene kat dia semua boleh


sib baik encik labu xdek kat sbelah masa baca ni kalau tak confirm dia kene penendang hahahaha dia salu gituuuu

FiesyaaChacha said... Reply To This Comment

aha. gituler babe.. if gf, itu ini ta puas ati.. dok tnye itu ini, padahal same case jer, friends.. laen la if strangers kan? haiyaa.

SHaFiQa said... Reply To This Comment

bf aku trus dlete kwn laki aku dpd fren list..
& sbg tnda marah nak mmpus + nk bg dia puas ht, aku dlete trus acc mspace aku hahaha

zella y said... Reply To This Comment

lelaki ni mmg unpredictable ;)

JMR said... Reply To This Comment

xsumer perangai sama kan?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said... Reply To This Comment

eh aku tak kisah jer kalau awek aku nak berkawan.

ha! baik kau check btol ker bf kau lelaki...

wakakaka.

e~car182 said... Reply To This Comment

iqa:haha..wah!trus delete..gle ah..

e~car182 said... Reply To This Comment

JMR:yup..ta sumer..tp nilah antara perangai lelaki yg susah nak faham 0_o

e~car182 said... Reply To This Comment

Razi:eh..tak pernah check lg..;p

Castalica Azryiana said... Reply To This Comment

kdg2 org tue akan ckp..tue adik angkat jer...xder perasaan apa2 pun..i syg u sorg jer..yg sebenarnya..GO TO HELL LIER!!!

e~car182 said... Reply To This Comment

casta:owh..tak suka bf yg ada adek2 angkat ni..mmg bahaye..

JundullahOsman said... Reply To This Comment

hehe
kelakar la post awak ni
tapi mostly memang ader macam tu
anyway, saya tak termasuk. hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe..bgus kalau tak mcm ni ;)

kina said... Reply To This Comment

hee, kasi penampa je laki cm uh.
sume ta buley. sy je buley :p

e~car182 said... Reply To This Comment

kina:orait gak tu..hehe ;)

fahmi ibrahim said... Reply To This Comment

hahaha... itulah lelaki.

e~car182 said... Reply To This Comment

ini lah jawapan dari lelaki,,huhu =_=

AkUmUsIkMaLAyA said... Reply To This Comment

bf xpe sket..

jgn suami jek kak oi!!


huhuhu..

xD

e~car182 said... Reply To This Comment

kalau suami wat camtu mmg nak kena piat tlinga! ;p

simieY® said... Reply To This Comment

sama je laki dgn pompuan.huhuu..

e~car182 said... Reply To This Comment

lain2..hehe

Hamizah Syamimi Supian said... Reply To This Comment

haha. laki memang. dia boleh buat, tapi gf tak leh plak, padahal perkara yg sama je kot. sigh. =.='

Anonymous said... Reply To This Comment

kalo ngan i boley sjer. sbb i xde hak nk kongkong cm2. bkn nyer wife pon nk kongkong2. huhu

Related Posts with Thumbnails