Special Entry For The Luckiest Guy!

*This is sticky mode. Sila skroll ke bawah untuk baca latest entri.*
Entri kali ni khas untuk lelaki yg bertuah sahaja. Untuk tahu siapa lelaki bertuah tu kena baca sampai habis. Entri agak panjang sbb ada ikon comel-comel macam tuan blog .dan gambar tapi grade entri still AAA. Penat jugak rupanya nak buat banda-benda macam ni. Nak dekat sejam gak. Ok,sambung baca cerita kat bawah...



http://www.cute-smiley.com awak..

ni saya, http://www.cute-smiley.com your lovely ecar

saya tak tahu nak tulis apa http://www.cute-smiley.com sbb saya tak pandai jiwang-jiwang ni

rasa http://www.cute-smiley.com pon ada..

firstly saya nak bgtaw yg saya http://www.cute-smiley.com awk sangat!

saya tahu awak pon http://www.cute-smiley.com saya

tapi saya rasa http://www.cute-smiley.com sangat bila awak nak tinggalkan saya esok

mesti saya akan rasa http://www.cute-smiley.com dan http://www.cute-smiley.com nanti bila awak jauh

nanti siapa nak pujuk saya kat sini kalau awak jauh?http://www.cute-smiley.com

kalau saya http://www.cute-smiley.com tak ada orang dah nak tenangkan saya


bila saya http://www.cute-smiley.com dah tak ada orang nak hantarkan ubat



dah la time birthday bonus tak dapat cakap lama sbb saya terpaksa http://www.cute-smiley.com sungguh-sungguh untuk final

yg saya pasti ni lah antara reaksi saya bila hantar awak esok sama ada http://www.cute-smiley.com atau http://www.cute-smiley.com atau http://www.cute-smiley.com

sangat mustahil untuk saya http://www.cute-smiley.com esok

apatah lagi http://www.cute-smiley.com

dah tak ada orang akan buat saya http://www.cute-smiley.com lagi

hujung minggu dah tak ada kawan untuk http://www.cute-smiley.com ke midvalley


paling saya terkilan bila tak dapat sambut http://www.cute-smiley.com awak minggu depan

anyway,saya sentiasa doakan http://www.cute-smiley.com kita

dan saya harap http://www.cute-smiley.com awak tak akan lupakan saya dan sentiasa rindukan saya macam mana saya rindukan awak



ini lah hadiah khas dari saya untuk awak http://www.cute-smiley.com


dan untuk hadiah birthday awak..saya tempah special
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:
:

ini dia kek dan hadiah birthday awak

saya tahu,mesti awak suka kan?

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
hah?tak suka?
nak maria ozawa?
siapa tu??
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
yg bawah ni la baru betul


yes,u are! please take a good care of the key ^_^

ni je untuk kali ni http://www.cute-smiley.com sayang~


lupa plak inilah dia lelaki bertuah tu
Zulhairie Jamaluddin

lelaki yg perasan handsome.
ok,memang handsome pon!
will turn 20 on 22nd March 2010
dah tua!tak nak panggil abang!
buwek!;p




nota cinta:sorry tak sempat upload gambar awak kat tepi sbb nak ciapkan entri ni. Memandangkan saya tak ada duit untuk beli hadiah, ini je hadiah yg termampu saya bagi. Tapi,saya tahu awak akan hepi and buat muka bahagia awak bila baca entri ni (",)
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

21 budak cute cakap:

SHaFiQa said... Reply To This Comment

dah agk dh utk zul ni..
bru tgk korg komen2 kat fb td..haha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!malu3!;p

Pert Doherty said... Reply To This Comment

wah.. bertuahnye..

aku pon nk try wat cmni la..

haha..

kasi kt pempuan bertuah.. huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

orait pert!
buat.t aku baca!

s.c.h.u.l.t said... Reply To This Comment

ala comel :)

e~car182 said... Reply To This Comment

;)

zaiMi said... Reply To This Comment

aku ternampak perkataan maria ozawa tadi. haha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!siapa eh maria ozawa tu?

anatayuni said... Reply To This Comment

nice entri meh..;)

e~car182 said... Reply To This Comment

thnx ana,,,;)

[CoRn_HeLiuS] said... Reply To This Comment

alohaaa!!!tq singgah kat blog...nk tny ckit..actually lbh pd mtk tolong kot..cmne ek nk tukar gmbr layout pd gmbr yg kite nk...dh puas lor godek2 tp x jmpe...btw nice entri...comel sggh jejaka bertuah itu...hehe...plz reply taw...wee~~~

nizam6281 said... Reply To This Comment

saye pon ternampak perkataan maria ozawa hehe~

Miya, BeeMeyoewt. said... Reply To This Comment

hehe, syok baca entry ni, banyak beno katon comel comel. :D

e~car182 said... Reply To This Comment

eh?yeke nizam,,mana2?;p

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,thnx miya,,;)

farrah said... Reply To This Comment

comel sangat post ni :) sukaaaaa~

e~car182 said... Reply To This Comment

;)

Hana's Love Nest said... Reply To This Comment

comel je entry ni!! ecar..katne u dapat icon smiley yang cute2 ni. dah lama cari tau. boleh share tak???

Hana's Love Nest said... Reply To This Comment

comel je entry ni!! ecar..katne u dapat icon smiley yang cute2 ni. dah lama cari tau. boleh share tak???

e~car182 said... Reply To This Comment

bulih je cik hana,,jap yek.t sy bg..nak cari balik website dia ;)

Pert Doherty said... Reply To This Comment

E~car182, aku dah wat entri.. haha..
tapi cilok tajuk ko..
hehe

Special Entry for Luckiest Girl!

Related Posts with Thumbnails