3 in 1: Ada 2 Orang Cakap Aku Cantik, Grammy Awards Yg Aku Terima dan Pesanan Untuk Penyokong MU!


Firstly, thanks pada Macy dan Khadijah yek. Actually award ni Macy dah bagi. Tapi,agak busy so tak sempat nak buat entri pasal ni. Sotty ye Macy! Hehe.. Tapi, aku agak confuse! Dia tulis beautiful blogger. Maknanya tuan punya blog lah yg cantik kan?? ;D

Syarat2 untuk terima Anugerah ini :
1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic (olo! ingatkan bagi pada blogger yg comel ;p)

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself
.

no.1 done! No.2 nak pass kat mereka-mereka ni:
No 4 aku akan jawab dekat bawah ok. Nak compile kan semua sekali. pemalas.




Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award :

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about your



1. Ni second award aku. Terima kaceh untuk cik miya sbb bagi award ni yek.. Tak sangka dapat award ni. Ada jugak yg menghargai. Kalau rajin, boleh lah cari ucapan tahniah kat shoutbox tu..


2. Adeh..banyaknyer!! Aku senaraikan mana yg sempat je la ok.. Agak busy ler..


~ hana
~ zack
~ mr.K
~ cero
~ zaza
~ macy
~ daus
~ park air
~ cisdel
~ liyana
~ GT


No 4. 7 perkara yang korang perlu ingat! ;p


  • orang akan cakap aku pendiam/sombong kalau tak kenal
  • benci sampai mati orang yang hipokrit tahap dewa
  • aku tak suka tengok cerita boys over flower.tengok suku je,then aku rasa cerita tu sangat2 tak logik plus heroin yg tak comel.so,aku terus delete dengan jayanya dari laptop aku.
  • tak suka bila laki bg ayat jiwang2 even bf sendiri
  • sangat sedih malam ni sbb tak dapat tengok kemenangan LIVERPOOL (masa aku tulis ni mereka tengah fight lagi)
  • nakal giler time sekolah! 
  • orang sangat susah nak dekat dengan aku,so aku sangat tak ramai kawan.
  • aku seorang yg...eh!dah cukup 7 la pulak..baru nak buat biodata diri sendiri..


http://www.cute-smiley.comSebenarnya banyak lagi blog yg cumel2 dan menarik. Cuma aku tak banyak masa nak discover semua. Ni pon tak cukup 15 ni. Nanti kalau aku jumpa lagi, aku akan bagi keyh? Ada lagi 6 award untuk beautiful blogger dan 5 untuk interesting blog. Maka, rajin-rajin lah tinggal link korang untuk aku terjah! *siapa yg terasa mood birthday dan comel2 boleh la baca entri bawah ni.TQ*


oh! ini ada pesanan untuk peminat-peminat MU!
:
:
:
:
http://www.cute-smiley.com

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

13 budak cute cakap:

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

ngeee.

terasa beauty jap :)

e~car182 said... Reply To This Comment

miss lolly mmg beauty pon~ ;)

adrina sidek said... Reply To This Comment

Eyh..Man U THE BEST OKAY!!!! hahaha =P

e~car182 said... Reply To This Comment

adrina:tape2..che ada ag ;p

Hana's Love Nest said... Reply To This Comment

ehhee~thanx dear..u dok 12 kan??? sory dear. u noe it ryt recently ade some anon yg ltak ayat tak berapa nk 'good2' kat chatbox because of entry yg kononnya puaka sngat bg diorang, thats y i ban ip address dia. maybe u pon terkena sekali. guna wireless right???

Aiza said... Reply To This Comment

hiks.. this award lam auto post public okeh.. mlm neh akan disiarkan =)

ParkAir said... Reply To This Comment

sangat terharu.. btw arsenal menyengat!!

elmo said... Reply To This Comment

wah ! terharu tergaru2 nampak puru keluar peluru lari sebatu !! ;)

tenz sis.. nati i buat ek.. skang nih ngah bz sikit dgn macam2 halangan.. wish me luck in exam next month yup ! ;)

fatin said... Reply To This Comment

tahniah sbb dpt award :)

e~car182 said... Reply To This Comment

hana:setakat ni tak pernah dapat lg annon yg komen kat shoutbox..kat entri ada la..

yup2..guna wireless ;)

e~car182 said... Reply To This Comment

elmo:ok2..tape..btw,gud luck exam! ;)

e~car182 said... Reply To This Comment

thnx fatin ;)

icha said... Reply To This Comment

hai..bwu bukak blog ari neyh...
thank ya..bg award tuu..
susah2 ajew..
btw, xsmpat nk post lg..
soe k..

Related Posts with Thumbnails