Identiti Sebenar Anonymous Yg Maki Aku Semalam. Adakah Yg Dalam Gambar Ni??


Ni aku nak reveal the truth pasal entry semalam. Siapa tak baca lagi, cepat pergi baca. Entri hot tu! Yg dah tahu cuba tengok betul-betul gambar rajah kat bawah ni ye.. Apa yg korang nampak?


http://www.cute-smiley.comJelas tak? Sebenarnya aku tak faham dan tak tahu macam mana fungsi Perfomancing Metrics ni. Pada yg dah mahir berilah tunjuk ajar yek.. Traffic pada gambar tu hari first aku try Perfomancing Metrics. Tak tahu lah kebetulan ke memang betul.. Tapi waktu yg anonymous tu drop komen sama macam waktu Maxis Communications masuk blog aku. Memandangkan aku tak mahir guna benda alah ni, so tak tahu lah betul ke tak. Kalau salah, harap maaf ye. Tapi, kalau betul, nampak sangat orang Maxis ni tak professional. Serious tak pro sbb maki customer!


http://www.cute-smiley.comAdat lah aku luahkan perasaan sebab bengkek. Tak kan dah sentap kot?? Lagipon,betul pe apa yg aku cakap tu. Perkhidmatan Maxis memang sucks. Customer service tak mesra alam. Mahal.. Bukan aku sorang je taw customer yg tak puas hati. Tengok kat komen entri pasal Maxis tu, lebih dari 10 orang yg setuju. Untuk Maxis, aggap lah ni satu teguran dan perbaiki mana yg boleh. Jangan fikir untung je. Kalau nak suruh aku buat perbezaan Maxis dengan Celcom, aku boleh je buat satu lagi post..Nak??

p/s:aku rasa macam ada something nak bgtahu korang. Tapi aku lupa.. Tapi bagi aku Maxis memang tak boleh diharap time emergency.. =_=

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

40 budak cute cakap:

e p i x ____ said... Reply To This Comment

hehehe :p company nye orang la nie

bidadarihijau said... Reply To This Comment

same la teringin nak track spe yg bace blog...nak thu jugak stalker2 yg bertanduk neh kan..jgn mmbe2 sndiri sudah

e~car182 said... Reply To This Comment

tu la,,aku pon tak tahu..
ye la kot..

e~car182 said... Reply To This Comment

bidadari ijau:hehe..
tak kesah pon..
tp kalau org maxis,mmg tak sangke lar

koru said... Reply To This Comment

pe kes lar leh moody hangin sampai maki customer?XD

bukan dia dapat apa2 pon XD

FaTiN said... Reply To This Comment

ko buat la entry compare maxis dgn celcom plak. kita tengok ada orang melenting tak :D:D

♥akukahmilikmu®♥ said... Reply To This Comment

to mr yakuzoo or yabuzooo yg hampeh nie..bleh blah..dik e-car, sis sokong u 100%...

e~car182 said... Reply To This Comment

koru: takot kilang tutup,pastu hlg kerja kot..kekeke

e~car182 said... Reply To This Comment

fatin:ko punya pasal..next entry aku buat! ;D

e~car182 said... Reply To This Comment

sis:cayalah sis!ramai lg yg sokong kiter..;D


morris:owh,,mcm tu rupanya,,thnx bgtahu..ilang dah kekeliruan aku..

ko sponsor ekon satu..;D

Edriena Hazelina said... Reply To This Comment

dek..
paling senang bagi akak la..
gune statcounter.
sebab leh tengok page yang die bukak. n kalau die ade drop komen.
pastu leh tag lagi ip address die. so pasnie kalau die datang blog lagi..

anda sudah di tag!!! hehe..

e~car182 said... Reply To This Comment

ye eh??kalau anonymous blh tag jugak?
okie2.nnti sy try n thnks for the info ;)

Penyapu said... Reply To This Comment

ape ni ? tak paham deenn . haha

e~car182 said... Reply To This Comment

penyapu:alamak!macam mana boleh tak paham ni?huhu

Farah Rifhan said... Reply To This Comment

bleh explain x pasal performancing metrics, stats counter?

saya newbies, x faham tapi berminat nak taw...

e~car182 said... Reply To This Comment

alamak!
sy pon baru guna and tak faham lg macam mana..
tp saya akan try search untuk awk ye..

Hafiz Azmi said... Reply To This Comment

huhuu.. >.<

e~car182 said... Reply To This Comment

erk?kenapa?

cikwanik said... Reply To This Comment

kdg2 kan anon ni kwn2 sndr kan..

pengecut kdg2 tu.. tu yg jd anon tuh

Pert Doherty said... Reply To This Comment

haha.. yakuzo kantoi...

Si Panda said... Reply To This Comment

hahaha.. boleh kantoi pulak tuh..rasanya bukan syarikat tuh kot.. ada orang yang gunakan servis tuh buat onar..

e~car182 said... Reply To This Comment

cikwani:tu la..kdg2 mnympah gak..
nk la bkenalan..tp anony plak!

tade jodoh btol..

e~car182 said... Reply To This Comment

pert:tak kantoi lg..hehe

panda:yelah kot..
tp taksub giler!haha

zaiMi said... Reply To This Comment

aku tak tau pulak itu orang maxis ke bukan tapi aku yakin dia pakai broadband maxis. sebab tu isp dia. hehe

e~car182 said... Reply To This Comment

owh..mcm tu..tp mrah gler dia..huhu

Ismail Noh said... Reply To This Comment

Nak try jugak lah performancing metric~ good entry wak..

e~car182 said... Reply To This Comment

try ler..
tp byk sgt function.pening,,huhu

thnx ;)

x-po said... Reply To This Comment

dah byk kes jd cmni...pihak provider sndiri yg komen..biasalah, mesti nk backup syarikat diorg kan

Anonymous said... Reply To This Comment

HHUHUUHUU...
INGAT AKU KISAH DGAN APA YG KORANG CAKAP.....
XBOLEH BLAA JERR.....
KO INGAT PERKHIDMATAN SEMUA PROVIDER BAGUS KERR...
AKU NAK NSIHTKAN KO.....
BUAT PROVIDER SENDRI.......
KUTUK JER TAHU......
TIADA APA YG SEMPURNA KAT DUNIA NIEE.....
HARAP2 TAHU LER EK CIK AKAK OOII....

Pert Doherty said... Reply To This Comment

haha.. yakuzo sudah kembali!!!

Nurizaihan(◕‿◕.) said... Reply To This Comment

uyoooo!

e~car182 said... Reply To This Comment

anony:tayah wat anony la woi!
da taw mcm tu ta pyh kutuk aku..
mengata org dia yg lbih.at lest celcom is better ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

pert:ptot bentang karpet merah td!

iza:O_O

Razis said... Reply To This Comment

buhla name time komen..br gantle...kalau branila

e~car182 said... Reply To This Comment

aku stuju!nk gk knl2,,

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

hahaha , aku pun dah terkena .
servis x elok la .

Anonymous said... Reply To This Comment

HUHUUHUHUUHU...
XKISAH AKU.....
MAXIS IS BETTER THN THE OTHER.....
G PUN XPYAH NAK MNJAJA SIM CARD PERCUMA KAT TEPI JLAAN........
MACAM NAK BANKRAP JERR...
PERRGHHH...

e~car182 said... Reply To This Comment

budus pnye anony!haha..
da rmai kat cni yg ckp mxs cam taik,still na bekap mxs..
ksian tol..pathetic!
bekap la lg..haha

hamas said... Reply To This Comment

ha100x budus pnye si yakuzo,,,y ko nk bekap mxs beriye2 pehal,,,mxs byar ko bpe juta tok bekap die,,,ke mxs 2 bapak ko pnye,,,klah ke beb ble rmai y bekap tuan pnye blog ni,,,at least kitorg ni sokong company org islam,,,tolong org islam,,,y ko 2 pe pekdah bekap mxs ak xtau r,,,bla r wei,,,

Mohd Johari Rosli said... Reply To This Comment

sluper yummy

Related Posts with Thumbnails