Wajib Baca:6 Tips Hangit Macam Mana Nak Popular Dgn Cepat Di Geng Blogger!

Hari tu ada topik kat forum tanya pasal ni. So, aku rasa macam berminat pulak nak kongsi tips-tips macam mana nak popular kat GB ni. Tapi aku tahu ramai yg nak popular dengan cepat kan? So,ni lah tips yg betul-betul berkesan. Tak susah pon tipsnyer. Jom lah try.


http://www.cute-smiley.comKalau nak famous mesti kena lawat profail orang lain. Tapi kau buat kelainan sikit. Kalau takat kau cakap "tumpang lalu" tak pun "jalan sini jap", tak tertarik lah tuan punya profile tu. Tapi kalau kau cute macam Kristen Kreuk or kacak macam Shaheed Kapoor, mesti tuan profile datang balik. Aku pon nak usha kalau macam Shaheed Kapoor. Kelainan yg kau perlu buat senang je, pada profile yg sama jantina dgn kau, kau tulis "hey FO la! Entri kau macam sampah!" (jangan tanya aku FO tu apa. Fikir sendiri). Confirm! Sat lagi depa mai terjah kau balik! Pada yg lain jantina dgn kau, buat lah ayat lebih kurang nak usha. Tak kan tak tahu kot.. Tak tahu?? Ok la, aku bg contoh. "hai, i dah tersuka kat u yg muka macam macam bangla jual karpet". Tak pon "hye.muka awak sebiji macam tok nyang saya.serious!". Jadi kot.. Tapi jangan buat kat aku dah lar..


http://www.cute-smiley.comKau buat cipta topik kat forum. Jangan cipta topik ala kadar. Buat yg boleh gossip2 sikit. Kau cari blogger yg ramai follower then kau cipta topik pasal blogger tu. Janganlah lurus bendul pergi cipta topik "korang suka tak blogger X tu?".  Tak menarik langsung! Cipta topik yg hot sikit macam ni "siapa yg menyampah dengan blogger X?" dekat keterangan kau taip "aku menyampah dengan blogger X tu. Entri entah apa-apa, follower banyak. Dia bayar berapa untuk sorang follower dia??" Hah,senang tak?


http://www.cute-smiley.comYang ni pon pasal forum jugak. Kau cipta topik soalan budak tadika. Tapi banyak kali dalam satu hari. Mesti orang lain curious nak tahu siapa la mangkuk tandas yg annoying ni. Contoh topik taraf budak tadika "Korang ada blog tak? Aku takde. Aku ada wordpress je". Atau kau tanya lah soalan bodoh "Eh,macam mana nak cipta topik kat forum?" Tak pon kau buat kat tajuk "attention!!tolong aku sangat-sangat!!" Then, bila orang bukak topik kau, penerangan topik "aku saja je nak korang baca topik aku ni.wakaka.padan muka korang!". Yg penting cipta topik lebih 10 kali dalam satu hari. Mesti famous. Tu pon kalau admin bagi la and tak ban kau.


http://www.cute-smiley.comStill pasal forum lagi. Ni kau kena buat ujikaji sikit. Kau tengok tajuk yg dah banyak orang buat. Kau buat lagi. Kau ulang-ulang je tajuk topik orang lain tiap-tiap hari. Admin warning kau buat tak faham je. Mesti sat lagi ada forum topik pasal kau. Kan famous tu. Semua nak tahu siapa kau.


http://www.cute-smiley.comYg ni confirm jadik. Kau pergi cek blog blogger otai dan yg ramai follower. Entri selalu dapat paling popular. Kau pergi kat blog dia, then copy paste! Nak-nak entri yg baru 3,4 hari lepas. Dengan syarat, kau jangan ubah apa-apa. Tajuk pon jangan! Kat bawah entri tu kau taip lah,ni dari idea aku sendiri ke, apa ke kan..Konon memang sah kau yg tulis. Bukan setakat dekat GB je kau famous, traffic pon masyuk je. Semua pakat nak berkenalan.


http://www.cute-smiley.comTips berikutnya, kau buat entri yg bajet bagus. Maksud aku tajuk pergh! memang hot! Contoh: Gambar gadis bogel! Tak pon "Ye, aku mengaku aku gay. Ini bukti!" Tapi entri kau pendek dan tak ada kaitan. Kau tulis lah tengah hari tadi kau makan apa, hobi kau apa, semua pasal kau lah. Mesti orang menyampah nak baca. Tapi kau buat sekali tak jadi beb! Buat lah dalam satu minggu ke. Pastu kau cipta topik kat forum "Kenapa blog aku tak ramai follower?Padahal blog aku lagi best dari blog Zackzukhairi" Ok tak?


Aku nak bagi banyak lagi pon, takut kau tak sempat nak buat semua. Yelah, famous lah kejap dalam 2,3 minggu. Lepas tu Kong pecat kau dari GB. Tapi,ok pe. Nama kau mesti terpahat di hati kami. Apa-apa hal jangan cari aku. Tapi kalau menjadi harga aku boleh bagi diskaun. Amacam??
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

42 budak cute cakap:

MyaFiza said... Reply To This Comment

hahahaa...sape yang berani buat semua tu memang gila glamour. hahha..

bidadarihijau said... Reply To This Comment

ahahahha...ok gak neh...
care memang terbaik...

FiesyaaChacha said... Reply To This Comment

perbuatan berani mati neyh. ahaks :P

cEro said... Reply To This Comment

mmg gile glamer sape wat camtu..
nk carik nahas??
hehehehe

Ashiya Mizuki said... Reply To This Comment

takut nk try...
takut jadik femes sgt t, sume owg nk crik...sush plak t..huhu..
memg idea yg giler3 r...mau taw jugak sapelah yg brani sgt nk ikt ckp tn pnye blog nie..ader ker??huhu

Rienz said... Reply To This Comment

baek x femes...hehehe...kalaw da femes...jadik sibok..XD..ary2 kner kemas blog...hehehe

e~car182 said... Reply To This Comment

mya:haha..cpt sket femes!

e~car182 said... Reply To This Comment

bdadari:try la..;D

e~car182 said... Reply To This Comment

fiesya & cero:mmg pon..ada kot..haha

e~car182 said... Reply To This Comment

ashiya:t rmai nak knl ;)

e~car182 said... Reply To This Comment

rienz:kemas kan yg simple2 je ;D

Luffy said... Reply To This Comment

ajaran sesat budak neh
haha

e~car182 said... Reply To This Comment

hehehe,,;)

zaiMi said... Reply To This Comment

adeh la makan dalam tips2 ni semua. haha

e~car182 said... Reply To This Comment

zaimi:eh?yeke..

Aiza said... Reply To This Comment

hahahaha.. tu bkn nak carik glamer.. carik nahas namanya..

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

betul betul betulll confirm glamer dalam masa beberapa jam ..kekekek

e~car182 said... Reply To This Comment

aiza:glamer pe..seme org cari.hehe

wanie:btol kan..hehe.jap je leh glemer

ParkAir said... Reply To This Comment

nanti kong tanya sape ajar, cakap ecarrrrrr yang ajar muahaha!

abcmilo said... Reply To This Comment

peewwwwiiitttt.......tips kamu mmg sexy! ;)

Omar said... Reply To This Comment

hehe..boleh try ni..tapi kalau orang tanya cakap la ecar yang ajak..huhu..especially yang number 5 tu

e~car182 said... Reply To This Comment

park:jgn2!!;D

e~car182 said... Reply To This Comment

abc:try la..nnty kamu pon akn seksi ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

omar:olo!jgn2!hehe..

sweet.ants said... Reply To This Comment

ape la yg dikejar sgt glamor kat gb tu...dlm internet je kot

e~car182 said... Reply To This Comment

sesajer jer la...huhu

mello said... Reply To This Comment

tips yg bagus! boleh menjana kontroversi dgn amat mudah & cepat..kekeke

KaiZeN SHiNoBi said... Reply To This Comment

Terbaek....

hahahahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

mello & kaizen:so,try la..hehe

Pert Doherty said... Reply To This Comment

Macam topik yg gua bukak je kt GB..

haaha..

aritu sje je buat2 tanya nk jd popular..

yang ni mmg gila:
Ye, aku mengaku aku gay. Ini bukti!

haha.. macam la skill nak cepat popular..

Yang maki orang tu pon bley tahan..

haha...

e~car182 said... Reply To This Comment

pert:ye la ko la orgnye 2..
so,annp la ni khas tuk ko ;D

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said... Reply To This Comment

wakakaka.menarik tapi tak praktikal.buat kena maki jer.

e~car182 said... Reply To This Comment

haha.blh femes ;p

Pert Doherty said... Reply To This Comment

xsangke i orangnye.. haha.. (ayat gedik.. haha)

tq e~car182.. huhu..

len kali gua nk wat topik sampai lu tulis entri lagi.. haha

mimi said... Reply To This Comment

gahaha..tips yang menarik..kalau sesiapa yang berani boleh praktikkan..haha :))

e~car182 said... Reply To This Comment

pert:silakan2~ ;)

mimi:will start from u,,hehe

zairie said... Reply To This Comment

ooo.. patot la ecar popular.. hahaha

zairie said... Reply To This Comment

ooo.. patot la ecar popular.. hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

erk!popular ke..huhu

AkuTypo said... Reply To This Comment

aku tetap dengan pendirian aku nak letak gambar bogel aku..
gambar bogel tang kepala lutut.. hehehehe..

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!ok2..
nanti aku klik kalo ko letak gambar tu ;D

Marsita Yusof said... Reply To This Comment

hehe trsenyum simpul + nk gelak bace..mmg cr nahas tips2 ni. huhu

Related Posts with Thumbnails