6 Blog Personal Yang Hot! Edisi: Tak Kawen Lagi~?

Harini nak ajak korang usha blog-blog personal yang hot! Awal-awal aku blogging dulu selalu terbaca blog orang lain cakap jangan buat personal blog, personal blog tak best, personal blog susah nak naik trafik.. So, jom buktikan ayat tu dah tak boleh pakai! Siapa agak-agak yang masuk list??


Blog personal kategori perempuan:


Rasa tak payah perkenalkan lagi kan? Mesti ramai yang dah kenal cik epal ni.
Hebat owh follower cecah 3000++. Kalau sorang follower bayar yuran rm1, pergh! kaya2!
 Nak tahu lebih, baca sendiri ek.






Gadis Terbilang yang pakai tudung tu yek.Comel kan? Bf pon ensem.. Kan?kan? Kenapa aku upload gambor berdua? Sebab aku suka gambar ni. Sweet~ Belog GT ni pob best. Macam2 cerita ada. Paling tak boleh blah pasal Betina Bongok tu.Memang bengong tahap dewa 19! Bebal sangat. Ada ke basuh cawan tu je.. Eh, terlebey sudah!





eh, malas la nak kenalkan minah ni.. ekeke..siapa tak kenal miss lolly ni kan?? hot oke..
suka dengan belog dia ni. besh baca. BM power punya! tadi terbaca yang pasal ada budak 
copy paste gambar lolly then buat profile picture kat friendster. tapi tak boleh bukak abis gambar tu..
so, boleh tak lolly citer balik?? =D




Blog personal kategori lelaki:



Ades. ni pon dah malas nak kenalkan. *apehal semua nye aku nak malas ni*. Blogger wajib kenal.
Ranking ke 11 dalam Malaysia okeh. Duit advert,innity berkepuk-kepuk ni ha. Agak-agak kalau aku
 mintak RM1k, Khai nak bagi tak? Khai ni takut semut kalau nak tahu. Ekekeke..



zackzuhairi. belog dia memang besh. citer pasal jepun dengan zaman budak-budak tak matang dulu.
sekarang belajar kat jepun. belog dia banyak kartun comel-comel taw. blog ni aku dah khatam dah.
tapi, sekarang dah tak update lak. busy kot..





Blog arif shah ni banyak citer pasal kehidupan dia kat Moscow. Banyak jugak tips sebenarnya.
Orangnye hensem dan single lagi. Hahaha. Eh? Tetiba terpuji pulak kan.. Pelajar tahun ke 4
bidang susah nak ingat. Ada perkataan robotik gitu kot.. Nak nombor fon arif? Mintak sendiri okeh.
Aku dapat aku simpan sendiri je. *eh, aku ni nak review blog arif ke nak usha ni?cet!* ;p




Bagi aku tak ada salahnya nak buat blog personal. Bagus apa buat blog personal. Pasal cinta pon takpe. Sebab mungkin satu hari nanti kita akan lupa semua kenangan tu. Tapi, bila dah ditulis kat blog, tak akan luput lah kenangan tu kan? Kecuali kalau blogger nak delete blog kau. Nasiblah kan.. Hahaha..


p/s : aku tulis entry ni dalam keadaan mamai. salah silap harap maaf ye.. Rasanya ada banyak lagi blog personal yang best-best kan? Nanti aku usha okeh..


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

37 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

sume otai GB, kan??

Hizami Rahim said... Reply To This Comment

sume mmg hebat.
;)

Hasrol Nizam said... Reply To This Comment

fuh2..mantap2 semua ni..mmg selalu usha pun~

tuan punya blog tak termasuk dalam list ker? ;p

e~car182 said... Reply To This Comment

cero:yup2,,semua femes kat GB!;D

hizami:kamu pon apa kurangnye ;)

hasrol:eh?buleh ke review blog sendiri?haha,,;p

Sya Isya said... Reply To This Comment

memang semua yang mantap2 dan famous di GB. tak payah kenalkan, tengok gambar je pun dah kenal. ehehe ^_^.

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

>.<"

Teng darl :)


Muah.


I ad0re u babe :)

e~car182 said... Reply To This Comment

sya:hehe,,tu yg malas je nak kenalkan ;D

lolly:speechless! xD

Ariff Shah said... Reply To This Comment

ahh. terima kasih bebanyak sebab tulis pasal blog aku..

^^

Ery Farieha said... Reply To This Comment

mmg sme kenal kot mereka ni :D

e~car182 said... Reply To This Comment

ariff:welcome2 ;)

ery:tu lah kan,,femes2 ni xD

bh said... Reply To This Comment

budak hitam tak personal pun..anyway, a guy with an online diary(blog) is super cool

e~car182 said... Reply To This Comment

bh:ye eh?betol gak,,susa nak jumpa laki wat blog personal

♥ Syira ♥ said... Reply To This Comment

eh ade sorang lagi u tak masukkan. cik fatin liyana memang mantap ah blog dier. tapi dia tak join gb kot.


http://honeykoyuki.blogspot.com

KaiZeN SHiNoBi said... Reply To This Comment

waaa.... hehehehe... semua yang otai2 ade masuk woo... hehehhee

nice entry... hehe

bellar0ssa said... Reply To This Comment

huhu tersenyum sorang bace entri ni.

hmm memang mereka layak~


wahhh entah bile mahu jadi sederet dengan mereka2 ni.huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

sudah tgk,,byk lg sbenarnya,,hehe,,cantek owg tuan belog tu!xD

e~car182 said... Reply To This Comment

bella:btol tu,,teringin je kn??;D

n@m@n said... Reply To This Comment

nasib baik da kawen..haha

saya_arief said... Reply To This Comment

sume otai ni..hoho..

azizan4444 said... Reply To This Comment

antara 3 kt ats..ad yg msh belum berpunya?hahaha

lps ni bt plk yg da kawen..hoho

safiyyahosman said... Reply To This Comment

memang semua mantap mantap..hihihih:)

syahirul said... Reply To This Comment

hanya sorg aje aku betul2 kenal lama.. khai... yg lain tu aku rasa kat GB aje kot baru kenai..

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

saye adalah silent reader cik epal huhuhu

cik EPAL said... Reply To This Comment

wahhh ada dalam list. thanks thanks thanks. hehe.


blog awak ni pon best jugak :)

ParkAir said... Reply To This Comment

aku hanyalah silent reader, kadang2 je komen heheh.

e~car182 said... Reply To This Comment

naman:haha,,t wat yg da kwen plak,,

arif:aah,,xD

zizan:ada2!teka yg mana ;D

safyyah:betol2 ;)

syahirul:ni semua budak2 GB,,hehe

wanie:owh,,kantoi!;p

cik epal:thnx!xD

park:o0o0,,segan la ni ek?;p

DaHLia said... Reply To This Comment

aha,,,siap ada edisi tak kawen lagi tu...

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,dah kwen org laen plak,,xD
dahlia punya blog pon sy suka!

Khai said... Reply To This Comment

Salam.

Hehe.. Thanks ecar182.. betul2.. blog awak pon best jugak. Nak kenal senang je bila baca kepala terus boleh layan even baru terjumpa pun.

Apa nak Rm1000? boleh2.. lepas kita couple.. ngeh3..

p/s: layan la skali ohkhaidotcom tu ye? hehe..

Mohd Sukur Ibrahim said... Reply To This Comment

bila nak usha blog sy lak?

e~car182 said... Reply To This Comment

khai:hehe,,thnx khai sudi komen..xD
layan je ohkhai tu tp jd silentreader,,smlm nak komen disqus tu wat hal =(
btol??skg gak sy terima ;p ekeke

sukur:later sy terjah ek xD

GadisTerbilang said... Reply To This Comment

GuLp! Adess

Kite x hOt... Cool je. T_T

Nway mekaseh ;D

zool said... Reply To This Comment

Diorang tu memang handal2 belaka...
Bila ntah nak hot cam diorang..
ha hahah memang tak le ,....

aizuddin.com said... Reply To This Comment

ni sume yg top2..hehe

~ Ann ~ said... Reply To This Comment

pewit pewitt.. sapa xkenal orang2 atas ni memang anak katak perasan jadi itik lah.. hahahaha

Tuan punya blog, asal xmasuk sekali.. Da kawen kot... hahaha. Ish Very the top ni, I laike!

ish malu la camni said... Reply To This Comment

pernah baca blog cik epal dgn miss lolly je ;p

Anonymous said... Reply To This Comment

hi all
http://www.tor.com/community/users/liatactpusclin1975
http://www.tor.com/community/users/westheiprotec1982
http://www.tor.com/community/users/gasnalipslum1972
http://www.tor.com/community/users/halgerolma1974
http://www.tor.com/community/users/ceslimatdia1983

Related Posts with Thumbnails