My Favourite Sport

kalau aktif bersukan,pakai set Adidas Action 3 ni konpem wangi!
best nye if dpt set Adidas Action 3 ni!

Favourite sport? Apa eh? Sebelum tu nak cerita sikit..

http://www.cute-smiley.comSukan pertama yang aku tahu, sukan badminton. Masa tu mak aku ajar main depan rumah. Rasa macam best je main badminton. Tiap-tiap petang main dengan jiran aku. Time tu umur aku baru 8 tahun rasanya. Then,masa Darjah 5, aku pon pilih Kelab Badminton untuk Sukan dan Permainan. Tapi,sebab ramai sangat yang nak masuk, cikgu adakan saringan. Tapi, aku tak lepas saringan tu. Sedih taw! Sebab selama ni aku main suka-suka je. Rules memang tak tahu la.. Aku nangis sebab tak dapat masuk kelab tu..*macam budak kecik je nanges!eh,tp time tu memang kecik lagi!*

http://www.cute-smiley.comAku rasa macam tak best nak main sukan lain. Tak tahu nak main apa. Then, masa aku darjah 6, sekolah aku buat pertandingan bola jaring antara kelas. Aku try je lah masukkan nama aku. bantai je la.. Aku letak as a Goal Attacker. Menatang apa GA masa tu memang aku tak tahu.. Bila time practise and perlawanan, baru la aku dapat tahu, aku ada bakat dalam sukan ni. So, budak2 kelas aku suruh aku tukar jadi GS lak.*bukan Gila Seks!Goal Shooter la bai!*

http://www.cute-smiley.comNaik sekolah menengah, aku malas dah nak teruskan main bola jaring sebab ramai lagi yang hebat-hebat. Masa form 5, bola tampar jadi favourite sport aku. Mula-mula memang sakit tangan. Lama-lama jadi gian plak. Rasa sakit tangan tu yang buat aku rasa jadi best! Sanggup tinggalkan tidur petang semata-mata nak main bola tampar! Dah azan maghrib baru reti balik hostel. Sampai sekarang rindu nak main bola tampar.

Sekarang kalau tanya favourite sport aku, aku pilih football! Boleh? Gian nak tengok game!Ttak sabar nak tunggu World Cup. Tapi, kalau kena tengok sorang-sorang tak best! Tak ada geng tak tepuk2 meja. Kenapa aku suka football? Entahla.. Tak ada sebab kot.. Tapi,aku tak pandai main bola pon.. Haha. Ada siapa2 boleh tolong ajar?

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

16 budak cute cakap:

Bro Framestone said... Reply To This Comment

xpandai xpe.. leh berlajar..asalkan xkaki bangku huhuhu

BroFramestone Blog

Fahmi Aizuddin said... Reply To This Comment

en3 fav sport lae..ttbe je rmai org post en3 cam2 rini..dan bola lae..haha

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

mariiii

bola tampar sakit tangan tapi best

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie:jom2!!gian nak main!!

Nurul Harun said... Reply To This Comment

hhehehehe. nurul suka main bola jaring dengan berjoging je. hehehe.

good luck okay! (;

e~car182 said... Reply To This Comment

bola jaring mmg best!
ok.tq nurul =)

sI tEDI said... Reply To This Comment

men badminton!

tp pakai reket tenis!

gila nak patah tgn aku!

masa darjah 3 lah!

ekekekke

e~car182 said... Reply To This Comment

tedi:giler ko!raket tenis berat,,shutlecock ringan,,mana tak patah tgn!haha

as sahar said... Reply To This Comment

ni suma barang2 yang saya guna ni! segala set adidas ada dalam almari sya..hehe..

helena's said... Reply To This Comment

gian kan main bola tampa?

hahaha!

hai ecar!

Ashiya Mizuki said... Reply To This Comment

saya pon suke tgk football..
kalo ade geng tuk tgk world cup t memg best...
kite tgk br2 lh ecar..
huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

as sahar:wah!leh ah bg sy!

helena:mmg2!kalau tak sakit tgn rasa tak puas!hye helena =D

ashiya:best!jom2 dtg UM,,=)

|| nemo mimosh || said... Reply To This Comment

lihat favourite sport shaye pulak!

Anne Boleyn said... Reply To This Comment

eh eh..ecar sory lupa nak edit cbox nya setting tu. hehe okay, dah unban kot tapi tak tahu lah betul ke tak ip address tu. nanti ecar try kalau tak ley lagi, inform tau. BTW, good luck for this!!

ParkAir said... Reply To This Comment

aku skang main ping-pong. sayang nya tak pernah menang. huhu...

Ashiya Mizuki said... Reply To This Comment

hoho...kne p um??
ala, tyme world cup 2 da kt umah pon..xleh nk tman ecar tgk r kt um 2..huhu

Related Posts with Thumbnails