Rafiqin Darwisy Masuk Melodi??

Eh? Kenapa aku tak tahu menahu pon yang Rafiqin Darwisy ni masuk melodi? Aku dapat tahu pon sebab gambar ni..


Nampak tak? Ada 7 hit lagi tu.. Terkejut gak aku.. Dah la tak tengok tv. Tiba-tiba keluar keywords macam ni. Cuba korang taip keywords tu. Rata-rata cuma cakap nak suruh Melodi terjah budak pra-matang ni.. Ye ke hah? macam tak je.. Dah try taip dah tadi.. Kalau masuk Melodi korang tolong upload kat tou-tube ok? Aku nak tengok..

p/s:minggu study week,,em,tak berapa ada mood nak berblog.. =(
doakan aku eh?^_^
.
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

16 budak cute cakap:

Wan Perlis said... Reply To This Comment

halamak tak abis2 cita budak ni

aizuddin.com said... Reply To This Comment

masuk ke?aku pun ngh final.huu

Hizami Li said... Reply To This Comment

ahha~
masok nak buat apa?
buat semak je kot.
hohO~

e~car182 said... Reply To This Comment

aizudin:gud luck yep ;)

hizami:haha,,mmg pon,,konpem jatuh rating melodi!

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

hahahk ,gus luck lol , aku ingat betul2 td die kena terjah , hahaha

luvly mya said... Reply To This Comment

masuk melodi?haha.kene sebut nama je dek anak din beramboi..

Mus said... Reply To This Comment

benda mcm ni mmg senang nak masuk tv..
tapi tak guna juga bila kena kutuk..
biar masuk tv org puji..

e~car182 said... Reply To This Comment

aus:akupon tkezot!

mya:haha,,tol tu,,

mus:tak pyh masuk ler sng,,malu je,,hehe

yusuf mujahidin ™ said... Reply To This Comment

tkyah layan dia tu...
nk kn perhatian

s h a f i q h a s h i m _____ said... Reply To This Comment

surat khabar dah keluar dah :)

e~car182 said... Reply To This Comment

shafiq:ye eh?tataw pon,,

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

eh ada eh ??

saya_arief said... Reply To This Comment

boleh sape2 tolong tenyeh kepale dak tuh..

Amir said... Reply To This Comment

dia bukan artis nak masuk melodi.. tak payah la. rasanya budak tu dah insaf kot

Cik Puan Drunbella said... Reply To This Comment

i ada tengok melodi last week. bukan die yg masuk. anak arwah din beramboi diinterview pasal budak tak cukup umur tu. pastu ada lah depa tunjuk printscreen budak tak cukup umur tu yg dok mengata2 arwah. itu jer. tapi i rasa kompem si budak tak cukup umur tu mendabik dada sebab melodi pun dok bercerita pasal die. huhuhuhu. semak semak.

e~car182 said... Reply To This Comment

drunbella:lor,yeke?patut la wujud keywords mcm ni,,thnx 4 da info ;)

Related Posts with Thumbnails