Iklankan Di Sini!

http://www.cute-smiley.comassalammualaikum semua,,
alhamdulillah akhirnya ada pon ruang pengiklanan 
dekat blog ni..

So, siapa yang berminat untuk iklankan produk, servis, blog or 
anything else,
 jom lah iklankan kat blog saya!

HARGA
cuma
RM10 sebulan

BANNER
size:125x125
if nak suruh saya buat banner pon boleh.
(bagi sedikit info untuk banner)
cuma tambah 
RM1 untuk yang statik
RM2 yang macam dekat header
RM3 yg lagi cantik (banyak gambar) 




REVIEW PRODUK/BLOG
kalau berminat, tambah lagi RM2 sahaja.
review untuk produk tidak akan didelete selagi blog ni wujud

contoh review


SYARAT BERIKLAN
tak nak ada unsur lucah
tak nak ada gambar seksi2

CONTACT
email saya : ery_car09 [at] yahoo [dot] com
bagi nama
hantar banner 125x125 (kalau dah ada)
dan URL link untuk banner

CARA PEMBAYARAN
setakat ni..
Maybank: 1512 4005 9898(preferable)


atas nama Nurul Atiqah

dan yang PALING PENTING!

REASONS ADS HERE
klik untuk tumbesaran yg sihat

seperti yang anda lihat, ni jumlah visitor untuk last week (31march-6 Apr)
paling koman pon iklan anda akan dapat 100 views per day
 usia blog ini TAK MENCECAH 2 bulan lagi.
dan every week UNIQUE VISITOR lebih dari 1000
blog ini juga diupdate AT LEAST 6 kali seminggu 
dan iklan anda berada di atas, semua orang boleh nampak

alexa rank: 600k++ (kurang dari sejuta)
page rank: 2

So, what are u waiting for? Jom letak iklan kat blog ni!
sebarang pertanyaan boleh la tanya kat ruangan komen or
email saya di 

ery_car09 [at] yahoo [dot] com


if nak letak iklan,komen kat sini ye. Jatuh dan bangun
blog ini bergantung pada anda dan bantu saya untuk wang belajar =)

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

14 budak cute cakap:

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

ewah2 :)

dah maju :)))))



sm0ga terus subur. keke~

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,
nak tampung dwet makan,,=)

Anak Perak said... Reply To This Comment

wah. bagus2.. nanti aku fikirkan.

p/s : bila mau ade domain name sendiri? mcm dah msk

e~car182 said... Reply To This Comment

haha,,xmsk lg,,lam bulan 5 ni insyaallah,,sbb tyme cuty sng sket nak godek2 ;D

kenwooi said... Reply To This Comment

all the best in earning =)

e~car182 said... Reply To This Comment

thnx ;)

syawal_049 said... Reply To This Comment

special partner xde ker..hehehe..

MAMANAZA said... Reply To This Comment

SYE NAK MSUKKAN ADVS. TPI BLN 5 NTI BOLE? REMIND ME OK

e~car182 said... Reply To This Comment

mamanaza:ok2,,nanti sy book kan tmpat tu ;)

StingRay said... Reply To This Comment

dasat. =)

MAMANAZA said... Reply To This Comment

NAKK.. NTI SYE REPLY BLIK YE SBB SKANG TGH BZ BZ BZ

Asri said... Reply To This Comment

Wah..wah.. pandainye... Yea la.. Moga Terus subur la ek blog adik ni.. :)
I support you!! ;P

Asri said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Muhsin Aminudin said... Reply To This Comment

ranking saya 3juta dalam ranking alexa worldwide, dlm malaysia no 18ribu.. ok ke x ni ek?

Related Posts with Thumbnails