Pernah Terfikir Macam Ni Tak?

Layan je lah ek email yang diforwardkan ni..sbb tak sempat nak tulis entry..hehe





1. Kenapa Tarzan tidak mempunyai janggut.
*padahal duduk dalam hutan*

2.Mengapa kita tekan lebih keras pada remote control ketika kita mengetahui bateri flat?

3. Berapa kelajuan kegelapan?

4. Mengapa orang membayar untuk naik ke KL Tower dan kemudian teropong dari atas untuk melihat hal-hal di bawah?

*betul gak kan?kenapa ek?agaknye sbb tgk dari jauh lg cun drpd tgk dari dekat*

5. Mengapa terdapat cahaya di dalam peti sejuk dan tidak di dalam freezer?

6. Mengapakah orang menunjuk ke pergelangan tangan mereka ketika meminta waktu, tetapi tidak menunjukkan dot dot mereka ketika mereka bertanya di mana toilet?

*haha!cubalah try!kalau yg laki try sah-sah kena penampar!*

7. Kenapa Goofy berdiri tegak sementara Pluto tetap merangkak? Mereka berduakan anjing!

*tak pernah terfikir!dan tak perasan la pulak!*

8. Jika minyak jagung dibuat dari jagung, dan minyak sayur diperbuat daripada sayuran, lalu apa baby oil diperbuat daripada?

9. Mengapa lagu A-B-C sama dengan lagu Twinkle Twinkle Little Star?

*cet!baru perasan!=p*

10 Adakah menekan butang lif lebih dari sekali membuatnya tiba lebih cepat?

*er,kot2 la kan..=_=*


Apa lagi agak2 yg korang terfikir?


p/s : Kenapa Dato' Siti pakai tudung separuh?
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

12 budak cute cakap:

najwa said... Reply To This Comment

dye nye P/S ta bule bla.
hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!curious!=p

Sky0ne said... Reply To This Comment

haah, banyak benda yg tak terpikir sebelum ni..huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

sky:samala kita~

Pert Doherty said... Reply To This Comment

kenapa satu ada lah nombor pertama? kenapa bukan kosong?? aku ingat nak dapat nombor kosong dlm kelas.. tapi xde.. ahahahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

pert:tol gak tu!kalau no 0 adalah tempat pertama,senang cket keje aku =p

AyanaAsham said... Reply To This Comment

hahhaha.tul la.dah idop 23 taun tp baru pasan lagu abc dgn twinkle2 tu same.nak gelak pun ade.

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!betul tu,,padahal dok nyanyi dari kecik!

masterly02 said... Reply To This Comment

soalan no enam tu tak bleh blah..haha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!try la wat!=p

Fika said... Reply To This Comment

haha betul gak ek tak penah prasan psl lgu ABC ng twinkle twinkle tu. bila nyanyi blk rupeny same! hahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

haha!sama la,,aku pon ciap nyanyi balik!=p

Related Posts with Thumbnails