Road Trip With My Broadband

Ni assignment untuk instant cash blogging minggu ke 9. Wow! Dah minggu ke 9 ke.. Cepat betul.. Tajuk ni pasal kepentingan broadband supaya senang kita nak online kat mana-mana kita berada. Majoriti rakyat Malaysia sekarang ni mesti pilih broadband untuk online kan?

Ingat lagi tak dulu kalau nak online kat mana-mana memang susah. Bayangkan kena wayar baru boleh online kan? Guna dial-up connection tu. Tapi, sekarang zaman dah banyak berubah. Dah macam-macam cara nak online. Guna modem atau broadband. Sekarang p1 dah keluarkan broadband sendiri-wiggy! Cute je broadband ni kan?


So,dengan adanya wiggy ni, kat mana-mana je boleh online. Dalam bas pon boleh. Dalam KTM boleh. Teruja tak?? Dah la saiznye yang kecik, letak je dalam poket. Melancong kat mana-mana pon senang. Kalau balik kampung boleh la bawak wiggy ni sekali. Senang nak online.


Cuba bayangkan kalau wiggy ni tak ada, tak ke bosan? Tak pon terpaksa angkut modem yang gedabak or  bawak kabel telepon (eh, boleh ke?) semata-mata nak online kat luar rumah. Wiggy ni jugak boleh dilipat taw. Ada stail gitu. Broadband lain mana boleh lipat-lipat..

Bila dah ada wiggy ni nak tengok Project Alpha Season 2 pon senang. Tak kisah lah ada kat mana-mana dalam lingkungan P1 ni. Mesti smooth je bila guna wiggy untuk online! Bila dah ada wiggy boleh la usha video Project Alpha Season 2 Episode 8-10! Tunggu apa lagi, kat bawah ni dah ready episod 8-10 untuk korang!









Smooth je kan guna wiggy??


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

0 budak cute cakap:

Related Posts with Thumbnails