Makan Megi Pon Boleh Menang RM30,000??

klik gambar nanti ada benda best

Ini bukan tipu! Maggi nak bagi hadiah RM30,000 ni.. Siapa nak?? Syarat dia senang je. Buat 1 video kau tengah masak maggi sambil bogel.  Video yang paling kreatif/masakan maggi yang paling kreatif akan dapat hadiah wang tunai sehingga RM30,000! Wow! Macam nak masuk..

Klik je gambar kat atas tu untuk maklumat lanjut dan support this campaign! Yang tak nak join, klik je gambar tu dan tolong support eh.. Nanti aku bagi gegula =p

p/s : aku ingat nak wat lagi 1 belog,,untuk n3 bergambar and nak try guna advertlets..orait tak?

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

0 budak cute cakap:

Related Posts with Thumbnails