Gempar!:Video Kemalangan Acik Spin



Ni aku dapat dari facebook.. Dan difahamkan bahawa tuan punya video ni yang tolong selamatkan Acik Spin tu.. Kebetulan dia ada kat situ.. Dan masa Allahyarham dibawa keluar, (before kereta terbakar) Allahyarham dah pon meninggal.. Innalillah..


Klik : VIDEO KEMALANGAN ACIK SPIN

Apa yang aku dapat lihat,teruk kereta tu terbakar.. Ada sorang lagi penumpang dalam tu cedera parah(kawan arwah)..dalam video yang mereka selamatkan tu kawan arwah.. Arwah dah terlantar ket tepi tu..
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

13 budak cute cakap:

Ismail Noh said... Reply To This Comment

Begitu keadaannya. Berdasarkan komen video tu, arwah sempat dikeluarkan. Bila baca akhbar, macam rentung terbakar sekali bunyinya. Dah rasa macam sadis pulak. Apapun, takziah dan Al-Fatihah~

zati said... Reply To This Comment

sye lalu kt lebuhraya nie lepas balik shopping kt nilai 3..
berasap berkepul-kepul boleh nmpk dari jauh..

pe pon..
al-fatihah untuk beliau
moga rohnya d kalangan org yg beriman

hana said... Reply To This Comment

saya ada tgk video2 arwah dlm fb.. mmg sedey...

Wan Perlis said... Reply To This Comment

takziah kpd keluarga

e~car182 said... Reply To This Comment

em,,tu la,,alhamdulillah jasad sempat dselamatkan

..bellaNabilla.. said... Reply To This Comment

sedih tgk video nie.. ape2 pon takziah utk keluarga arwah. al-Fatihah utk arwah.

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

kat tv cakap terbakar

tp budak ni kata sempat keluarkan jasad dia.

apa pun ngeri api marak gile

fitrijohari007 said... Reply To This Comment

ade tgk kat satu website tu teruk jugak la kete tu terbakar..hangus sume..tinggal rangka je...

tu keta estima tu....kalo die nek kancil xtau la ape jd...

AyanaAsham said... Reply To This Comment

al fatihah buat arwah.

ParkAir said... Reply To This Comment

al-fatihah. aku baca dalam paper dia tercampak kuar, bukan di kuarkan. x tau mana betul x.

e~car182 said... Reply To This Comment

park:ntoh ler mana 1 btol,,mgkin dia tcmpak luar,bdk2 ni bwk ke tmpat yg lbih slamat kot

vidadarisakura said... Reply To This Comment

kesian kan..

ddy the writer! said... Reply To This Comment

ish3..kecian. ddy peminat achik. sedih time ddy dpt tau die dh meninggal dunia. mmg terkejut habis lh time dpt tau tu. rase macam x percaye je

Related Posts with Thumbnails